Ελισάβετ Λαΐνη: Φωτογραφίζεται στα γαλανόλευκα και προκαλεί εγκεφαλικά!

Η εκρηκτική Ελληνοϊσπανίδα που είχε αναδειχθεί Miss Playboy TV 2008 δηλώνει τρελά ερωτευμένη με το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική.

Η Ελισάβετ Λαΐνη είναι η καλύτερη εκπρόσωπος που θα μπορούσε να βρει η Εθνική Ελλάδας για να διαφημιστεί!
Η εκρηκτική Ελληνοϊσπανίδα που είχε αναδειχθεί Miss Playboy TV 2008, αν και σύμφωνα με τους… ειδικούς άξιζε να βγει Playmate, ακολουθεί καριέρα μοντέλου την τελευταία πενταετία και κανείς φυσικά δεν αναρωτιέται γιατί…


Η Ελισάβετ δηλώνει τρελά ερωτευμένη με το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική και γι’ αυτό αποφάσισε να φωτογραφηθεί με τα χρώματα της γαλανόλευκης προκαλώντας εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό!

H Ελισάβετ έχει ισπανικές ρίζες, καθώς γεννήθηκε στην Γρανάδα και μετακόμισε στην Αθήνα όταν ήταν πολύ μικρή. Έκανε σπουδές Δομικών Έργων, όμως το μόντελινγκ ήταν αυτό που την κέρδισε τελικά!Η πρώτη της επίσημη εμφάνιση έγινε στον διαγωνισμό ομορφιάς «Face of the Year» το 2004, όπου και κέρδισε. Ύστερα ακολούθησε η συνεργασία της με τον «Πρωινό Καφέ» και δύο ακόμη τίτλοι ομορφιάς, σε εγχώριο και διεθνή διαγωνισμό. Είχε συνεργαστεί και με την εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το Πρωί».