Ελένη Καστάνη: Στα γυρίσματα του «Δις εξαμαρτείν» ήμουν έγκυος και έχασα το παιδί (vid)

H αγαπημένη ηθοποιός έκανε αναδρομή στην καριέρα της και αποκάλυψε άγνωστες και άκρως ενδιαφέρουσες ιστορίες

Το μεσημέρι του Σαββάτου (19/10), η Ελένη Καστάνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Dot.» και αποκάλυψε διάφορες άγνωστες και άκρως ενδιαφέρουσες ιστορίες από την τηλεοπτική και κινηματογραφική της πορεία.

«Έκανα γυρίσματα για τις “Βαρβαρότητες” στον ΑΝΤ1 και ταυτόχρονα για το “Δις εξαμαρτείν” στο Mega. Τότε ήμουν έγκυος και έχασα εκείνο το παιδάκι, θυμάμαι. Κουραζόμουν πάρα πολύ και τελικά… Μάλλον δεν έπρεπε να το κάνω ταυτόχρονα με το άλλο» αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

«Έως και κατάθλιψη έπαθα που σταμάτησε το “Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή”. Κάναμε αυτό το γύρισμα στα διόδια και μετά δεν μας ξανάφησαν να πάμε για γύρισμα σε διόδια. Είχαν σκεφτεί και κάτι πολύ ωραίο. Εγώ θα σκότωνα τον Μαντά με έναν γύψινο Χριστόδουλο, αυτό ήταν γραμμένο στο σενάριο. Θα τον χτυπούσα εγώ και θα πέθαινε τελικά. Δεν προλάβαμε να το γυρίσουμε ποτέ» συμπλήρωσε.

«Την πρώτη μέρα που κάνουμε γυρίσματα για τη “Νήσο”, στις έξι το πρωί που πήραμε το βανάκι να πάμε στο γύρισμα, με παίρνει ο άντρας μου και μου λέει: “Μην τρομάξεις, το παιδί είναι στο Παίδων, έχει σκωληκοειδίτιδα και υποβάλλεται σε εγχείρηση”. Παθαίνω σοκ! Έβγαινα μόλις τελείωνα το γύρισμα και έκλαιγα, γιατί δεν μπορούσα να φύγω. Τότε τα δρομολόγια για τη Σίφνο ήταν συγκεκριμένα. Πήγα μία μέρα μετά, αφού είχε εγχειριστεί το παιδί» κατέληξε.