«Εγώ τους μαχαίρωσα»! Παραδέχθηκε την ενοχή του

Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου και η Ντίνα Σεργίου δολοφονήθηκαν άγρια, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στο προάστιο Στρόβολος στην Λευκωσία, την Πέμπτη (19.04.2018). Πίσω τους έμεινε ο μόλις 15 ετών γιος τους, ο οποίος μάλιστα έζησε τον τρόμο, αφού βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και ήρθε αντιμέτωπος με τους αδίστακτους δράστες.

Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση είναι καταιγιστικές. Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το newsit.gr, oι κυπριακές Αρχές έχουν προχωρήσει πια σε τρεις συλλήψεις. Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί:

– Ένας 33χρονος, τον οποίο ήδη ο 15χρονος γιος του ζευγαριού αναγνώρισε ως τον άνδρα που μπήκε στο δωμάτιό του και του είπε πως σκότωσε τους γονείς του

– Ο 23χρονος αδελφός του

– η 21χρονη σύντροφος του πρώτου συλληφθέντα

Οι δύο τελευταίοι οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Οι νεότερες εξελίξεις έχουν να κάνουν με τον 23χρονο, αδελφό του πρώτου -χρονικά- συλληφθέντα. Σύμφωνα με πληροφορίες από κυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο 23χρονος παραδέχθηκε την ενοχή του για τον φόνο του ζεύγους στον Στρόβολο.

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος ετεροθαλής αδερφός του 33χρονου συλληφθέντος, είπε ενώπιον του δικαστηρίου: «Εγώ τους μαχαίρωσα«.

Τις συλλήψεις είχε ανακοινώσει από χθες και η κυπριακή Αστυνομία στο Twitter

Ενώπιον του δικαστηρίου για το φονικό στην Λευκωσία

Σήμερα, λοιπόν, Σάββατο 28.04.2018 στις 09:00 το πρωί βρέθηκαν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας οι δυο νέοι συλληφθέντες. Δηλαδή ο 23χρονος αδελφός και η 22χρονη σύντροφος, του 33χρονου, με τον πρώτο να ομολογεί -σύμφωνα πάντα με τα κυπριακά ΜΜΕ- την ενοχή του…

Βρέθηκαν το όπλο και τα ρούχα του δράστη!

Νωρίτερα χθες, είχε γίνει γνωστό πως η Αστυνομία μετά από υπόδειξη του 33χρονου που έχει συλληφθεί, εντόπισε τα ρούχα του δράστη και το φονικό όπλο – μαχαίρι.

Εντοπίστηκαν σε χώρο στο πατρικό του σπίτι στην Αγλαντζιά.

Επίσης οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 33χρονος κατονόμασε και δεύτερο άτομο ως τον συνεργό του.

 sigmalive.com