Είναι σκληρή η ζωή για τις σελέμπριτι, αλλά η δουλειά δεν είναι ντροπή

Τέσσερις γυναίκες που… ζαλίζουν «ιδρωμένες», ατημέλητες, καθαρίζουν αυτοκίνητα

Τί επάγγελμα κάνεις; Σελέμπριτι… Αμέσως ο νους ταξιδεύει σε γκλαμουριά, δημοσιότητα, πολυτέλεια. Όμως η πραγματικότητα διαψεύδει όσους φαντάζονται διάφορα για τη ζωή των «επιφανών» κοριτσιών της παγκόσμιας σόουμπιζ. Ποια είναι η… αλήθεια; Οι κοπέλες αυτές αναγκάζονται να γίνονται… μούσκεμα, να δουλεύουν ατημέλητες και να μοχθούν μέσα στον καυτό ήλιο, προκειμένου να καθαρίσουν τα πανάκριβα αυτοκίνητά τους. Διότι η γκλαμουριά… κοστίζει και σε πολλά επίπεδα.

Ο φακός της κάμερας συνέλαβε γνωστές κουκλάρες της σόουμπιζ να καθαρίζουν τα πολυτελή τους οχήματα. Ντυμένες απλά, λιτά, απέρριτα θα λέγαμε, δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να βουτήξουν μέσα στα νερά και στη σαπουνάδα, ακόμη και να χρησιμοποιήσουν το κορμί τους για να γυαλίσουν τα υπέροχα και φανταχτερά αυτοκίνητα.

Η Karrueche Tran καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσει… πάνω της το σορτς, καθώς από την ένταση της δουλειάς, έπεσε στο έδαφος, καθώς εκείνη μοχθούσε να καθαρίσει το σπορ αυτοκίνητό της.

Η Ola Jordan, ντυμένη με τα απολύτως απαραίτητα, γυαλίζει την κατάλευκη λιμουζίνα της.

Η Chloe Khan τα… δίνει όλα για να πετύχει το απόλυτο αποτέλεσμα και δεν διστάζει να σκαρφαλώσει και να… τριφτεί πάνω στο όχημα, για να τα καταφέρει.

Η Courtney Stodden αποδεικνύει ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή και ότι κάνει τα πάντα για να πετύχει το απόλυτο… καθάρισμα… τόσο στο αυτοκίνητο, όσο και… στην ίδια!

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά και οι σελέμπριτις δείχνουν να ασπάζονται απολύτως το συγκεκριμένο απόφθεγμα. Θαυμάστε τις εν ώρα εργασίας…

protothema