«Είδα ένα χτύπημα από πίσω» λέει ο οδηγός του λεωφορείου που ενεπλάκη στο τροχαίο με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη

«Προσπάθησα να βοηθήσω τον άνθρωπο όσο μπορούσα καλύτερα» αναφέρει ο οδηγός του λεωφορείου με το οποίο συγκρούστηκε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Σοκαρισμένος είναι ο οδηγός του λεωφορείου, που προσπάθησε να προσπεράσει στις 6:30 το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, χάνοντας τελικά τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι από την πρόσκρουση στο οδόστρωμα.

«Δεν ξέρω ακόμα τι έχει γίνει, είδα ένα χτύπημα από πίσω στο λεωφορείο. Είμαι και εγώ πολύ στενοχωρημένος από όλο το σκηνικό και δεν μπορώ να πω κάτι. Θέλω λίγο χρόνο. Προσπάθησα να βοηθήσω τον άνθρωπο όσο μπορούσα καλύτερα», σημειώνει ο ίδιος στο protothema.gr.

Ιδιαίτερα σφοδρή η πρόσκρουση 

Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από το σοβαρό τροχαίο που είχε ο πρώην παρουσιαστής στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της οδού Ζέφυρου στη Βούλα και ακόμα στο δρόμο υπάρχουν τα συντρίμμια της μηχανής στην οποία επέβαινε.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες από το σημείο του ατυχήματος, κομμάτια από τη μηχανή έχουν διασκορπιστεί δεξιά και αριστερά σε όλο το μήκος του οδοστρώματος, φανερώνοντας τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης.

protothema

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ