«Δράκος» στα Ιωάννινα: Στα χέρια των αρχών ο άνδρας!

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 34χρονος!

Προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος διερχόμενων γυναικών, είναι η κατηγορία που χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Έπειτα από διερεύνηση καταγγελιών, ταυτοποιήθηκε ως δράστης 34χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

«Δράκος» στα Ιωάννινα: Στα χέρια των αρχών ο άνδρας!

Ο 34χρονος, κατηγορείται ότι, το τελευταίο τετραήμερο, δρώντας σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα της ημέρας, παρενοχλούσε νεαρές διερχόμενες γυναίκες, σε περιοχές της πόλης των Ιωαννίνων.

Αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον κατηγορούμενο και αφού τον προσήγαγαν, ταυτοποιήθηκε ως δράστης των ανωτέρω αδικημάτων.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Τρόμος στα Ιωάννινα: «Δράκος» επιτίθεται σε γυναίκες!

Ανησυχίες στα Ιωάννινα για την δράση ενός νεαρού που φέρεται να παρενοχλεί σεξουαλικά νεαρές γυναίκες τις οποίες εντοπίζει τις νυχτερινές ώρες, στις περιοχές του Γηροκομείου και της Καλούτσιανης.

Για τον τρόπο με τον οποίο πλησιάζει τα θύματά του τις τελευταίες ημέρες, έχουν αναρτηθεί προειδοποιήσεις στα social media, ενώ κάποιες από τις γυναίκες που γλίτωσαν από τα χέρια του έχουν υποβάλει καταγγελίες στην Ασφάλεια, με τελευταία μια νεαρή η οποία δέχθηκε την επίθεση του άγνωστου τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Τρόμος στα Ιωάννινα: «Δράκος» επιτίθεται σε γυναίκες!

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, πρόκειται για έναν σχετικά νέο, ψηλό και ξανθό άνδρα, ενώ οι αστυνομικοί διαθέτουν και την περιγραφή του αυτοκινήτου με το οποίο κινείται.