Δολοφονία μπροστά σε δημοτικό σχολείο – Άγιο είχε η γυναίκα που τραυματίστηκε

Νεκρός ο μπόντι μπίλντερ Βασίλης Γρίβας, «γνώριμος» της αστυνομίας, που μόλις είχε αφήσει το παιδί του στο σχολείο – Σε κατάσταση σοκ όλοι στο σχολείο των Γλυκών Νερών

Ένα ελαφρύ επιδερμικό τραύμα και μια αντιστρόφως ανάλογη ψυχολογική κατάσταση είναι τα αποτυπώματα που άφησε στη μητέρα από τα Γλυκά Νερά η θανάσιμη επίθεση μπράβων έξω απο το δημοτικό σχολείο της περιοχής το πρωί της Τετάρτης. 

Η γυναίκα τραυματίστηκε από σφαίρα που εξοστρακίστηκε την ώρα της δολοφονικής επίθεσης, αλλά κατά κοινή ομολογία τόσο των διασωστών του ΕΚΑΒ όσο και των γιατρών στο Σισμανόγλειο όπου διακομίστηκε, στάθηκε πολύ τυχερή. Η σφαίρα την “χτύπησε” στον θώρακα κοντά στην καρδιά χωρίς όμως να πλήξει κανένα όργανο και χώρις να προκαλέσει κάποιο ουσιαστικό τραύμα. Οι χειρουργοί που την εξέτασαν έκριναν οτι η γυναίκα πρέπει να νοσηλευτεί για ένα 24ωρο για προληπτικούς λόγους στο Σισμανόγλειο.

Η άγρια εκτέλεση για ξεκαθάρισμα λογαριασμών σημειώθηκε σήμερα το πρωί μπροστά στα μάτια των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γλυκών Νερών!

Το θύμα είναι ο γνωστός μπράβος της νύχτας και αθλητής του μπόντι μπίλντινγκ Βασίλης Γρίβας, και δέχτηκε επίθεση από τέσσερις άντρες με κράνη την ώρα που άφηνε το παιδί του στο 2ο δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά

To αυτοκίνητο στο οποίο δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση ο Γρίβας

Οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών

Ένταση επικράτησε, εντωμεταξύ, όταν στο σημείο της δολοφονίας έφτασε ο ανηψιός του θύματος, ο οποίος λόγω της συναισθηματικής του έντασης ξέσπασε όταν οι αστυνομικοί δεν του επέτρεψαν να πλησιάσει το αυτοκίνητο με το νεκρό Βασίλη Γρίβα.

Δείτε την στιγμή της έντασης ανάμεσα στον ανιψιό του θύματος και τους αστυνομικούς, στο σημείο της στυγερής δολοφονίας

protothema