Δολοφονία Θρακομακεδόνες – Ομολογία σοκ: «Γι’ αυτόν το λόγο σκότωσα με μπαλτά τη γυναίκα μου»

Δολοφονία Θρακομακεδόνες Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία – Ηλικιωμένος σκότωσε με μπαλτά τη σύζυγό του – Της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι – Κάλεσε ο ίδιος στην Άμεση Δράση – «Σκότωσε τη γυναίκα μου – Ελάτε να με πιάσετε» είπε στους αστυνομικούς

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία 72χρονης από τον 79χρονο σύζυγός της στους Θρακομακεδόνες.

Το άγριο έγλημα διαπράχθηκε το πρωί της Δευτέρας (07/05/2018) σε διαμέρισμα στο οποίο διέμενε το ζευγάρι στην οδό Αμύντα 10. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ηλικιωμένος ηλικίας 79 ετών σκότωσε με μπαλτά την 72χρονη σύζυγό του.  Μάλιστα, αμέσως μετά τη δολοφονία κάλεσε ο ίδιος στην Άμεση Δράση και ομολόγησε την πράξη του.

«Ελάτε, σκότωσα τη γυναίκα μου»

«Έχω σκοτώσει τη γυναίκα μου. Ήταν η κακιά στιγμή. Τσακωθήκαμε. Πήρα έναν μπαλτά από την κουζίνα και τη σκότωσα». Αυτά φέρεται να είπε ο 79χρονος στον αστυνομικό, ο οποίος δέχθηκε την κλήση του στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης, αναφέρει ο ΣΚΑΪ.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας όταν έφτασαν στο σημείο εντόπισαν αρχικά το δράστη στο περίβολο του σπιτιού όπου διαπράχθηκε η άγρια δολοφονία. Ο ίδιος παραδόθηκε στις Αρχές χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Η ηλικιωμένη δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα με μπαλτά

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί εντόπισαν στο διαμέρισμα νεκρή την άτυχη γυναίκα σε μία λίμνη αίματος.

Όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ η ηλικιωμένη είχε δεχθεί πολλαπλά χτύπηματα στο σώμα και το κεφάλι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

newsbomb