Διπλό φονικό: – “Κάηκε από την κόκα” Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον 33χρονου Λοΐζου Τζιωνή

Σε άρθρο της εφημερίδας “Πολίτης” έρχονται στο φως νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την ζωή του 33χρονου “εγκέφαλου” του άγριου διπλού φονικού στο Στρόβολο…
– Ο 33χρονος βρισκόταν σε τέτοια παράκρουση μετά τους φόνους από την χρήση ναρκωτικών, που ζήτησε από την συμβία του Σάρα Σιάμς να φτιάξει σάντουιτς για τον 15χρονο γιο του ζεύγους
– Είχε πάρει μαζί του tablet για να τραβήξει φωτογραφία τα 2 θύματά του – Πίστευε ότι στο χρηματοκιβώτιο, που ήδη είχε απομακρυνθεί από την οικία το 2015, υπήρχε το ποσό των 800 χιλ. ευρώ
– Ο ετεροθαλής αδελφός του Τζιωνή αναφέρει πως όταν ήταν 17 ετών τον είχε ο 33χρονος έξω από την οικία του Στροβόλου λέγοντάς του ότι θα τη ληστέψουν μια ημέρα
Με το σημερινό (14/5) άρθρο της Σόφης Ορφανίδου για την εφημερίδα «Πολίτης», νέα συγκλονιστικά δεδομένα έρχονται στο φως για τον βίο και την πολιτεία του 33χρονου Λοΐζου Τζιωνή, ο οποίος φέρεται να είναι ο εγκέφαλος του διπλού φονικού στο Στρόβολο με θύματα τον καθηγητή Μαθηματικών, Γιώργο Χατζηγεωργίου και την σύζυγό του, υπάλληλο της ΚΤΚ, Ντίνα Σεργίου.

Συγκεκριμένα, γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι ο Λοΐζος Τζιωνής, το βράδυ του διπλού φονικού, μετά μάλιστα από την διάπραξη των φόνων, είχε ζητήσει από την επίσης υπόδικη συμβία του, Σάρα Σιάμς να φτιάξει ένα σάντουιτς, το οποίο μάλιστα προόριζε για τον 15χρονο γιο των θυμάτων, τον οποίον και είχε κλειδαμπαρώσει στο κελάρι του σπιτιού, ακόμα μια έντονη ένδειξη ότι ο 33χρονος είχε ενδεχομένως κάνει χρήση ναρκωτικών προ της αποτυχημένης ληστείας.

Στο δημοσίευμα, αναφέρεται επίσης πως ο 33χρονος, όταν μετέβη στην οικία του αδικοχαμένου ζεύγους, μαζί του είχε πάρει κι ένα τάμπλετ προκειμένου να φωτογραφίσει τα θύματά του, ενώ είχε την πεποίθηση από καιρό μάλιστα διαμορφωμένη, ότι στο χρηματοκιβώτιο το οποίο είχε βάλει στο μάτι από πολύ καιρό, υπήρχε συνολικώς το ποσό των 800 χιλ. ευρώ.

Ο ετεροθαλής αδελφός του Τζιωνή, ο Λευτέρης Σολωμού, με κατάθεσή του, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», είπε πως ο 33χρονος τον είχε πάρει έξω από το συγκεκριμένο σπίτι όταν αυτός ήταν ακόμα σε ηλικία 16,5-17 ετών όπου του ανέφερε ότι σε κρύπτη στο πάτωμα του ερμαριού του κυρίως υπνοδωματίου, υπάρχει χρηματοκιβώτιο με 800 χιλ,. ευρώ και πολλά χρυσαφικά, ενώ του είπε ότι είχε προθεση να το κλέψει. Μάλιστα, έδειξε στον έφηβο τότε ετεροθαλή αδελφό του και ένα κλειδί που του ανέφερε ότι είναι της κουζίνας του σπιτιού, ζητώντας του να τον βοηθήσει να το κλέψουν, με τον 23χρονο Σολωμού, σύμφωνα πάντοτε με τους ισχυρισμούς του, να αρνείται τότε να το πράξει, ενώ έκτοτε δεν ξανάγινε κουβέντα επ’ αυτού.

Επιπλέον, ο Σολωμού, ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι, στις αρχές Απριλίου τον είχε πάρει στο τηλέφωνο η 21χρονη συμβία του 33χρονου ετεροθαλή αδελφού του, ζητώντας του να μιλήσουν για τον Τζιωνή, με την Σάρα Σιαμς να του αναφέρει ότι «ο Τζιωνής έκρουσε από την πολλή κόκα».

Επίσης του ανέφερε πως ο Τζιωνής είχε αρχίσει να «μιλά με τον Θεό…, ότι την έβλεπε τη νύχτα μπροστά του και δεν μπορούσε να κοιμηθεί και ότι υπήρχαν βράδια που ξυπνούσε απότομα και καταϊδρωμένος, ενώ ότι ξάπλωνε, είχε πάντα δίπλα του το μαχαίρι και το σπαθί.» Και όταν ξυπνούσε απότομα, άνοιξε το παράθυρο και κοίταγε έξω, ενώ την ίδια δεν την άφηνε να πλησιάσει το παράθυρο όταν ήταν κλειστό.

Όπως αναφέρει στην κατάθεσή του ο Σολωμού, στις 16 Απριλίου, ήτοι μόλις 2 ημέρες προ του εγκλήματος, όταν πήγε στο σπίτι του παππού του, μετά τον στρατό, βρήκε την 21χρονη εμφανώς κτυπημένη οπότε και αντιλήφθηκε «την είχε σπάσει και πάλι στο ξύλο», ο 33χρονος ετεροθαλής αδελφός του.

Μάλιστα, ο 23χρονος, κατάλαβε ότι ο ετεροθαλής αδελφός του, πιεζόταν από χρέη που δημιούργησε στους προμηθευτές του, καθώς είχε αρχίσει να αποκτά εμμονή με το ότι πρέπει να κάνει τη «δουλεία».

Εξάλλου, στην συνάντηση που έλαβε χώρα λίγο πριν το έγκλημα, ο τέταρτος συλληφθείς ως εμπλεκόμενος, ο 22χρονος Χατζηξενοφώντος, είπε ότι χρειάζεται άμεσα 800- 1000 ευρώ για χρέος προς τον προμηθευτή του και τότε ο Τζιωνής τον έβαλε να διαλέξει από μαχαίρια που έθεσε ενώπιον του

tromaktiko