ΔΙΝΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ… ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ! Ποιοι είναι οι μεγαλοφειλέτες που χρωστούν 43 εκατ.

Οφειλές άνω των 43 εκατομμυρίων ευρώ  επιχείρησαν να κλείσουν με τα  ομόλογα του απατεώνα Σώρρα,  μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου που “παίζουν” καθυστερήσεις με την εφορία και το Δημόσιο στηριζόμενοι στην αποστολή εξωδίκων που τους έχει προμηθεύσει η …Ελήνων Συνέλευσις!

Την ώρα που η Εισαγγελία Πρωτοδικών έχει προχωρήσει εις βάθος την έρευνα   για “εγκληματική οργάνωση” σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα, αποκαλύπτεται ότι πέραν των 6000 φυσικών προσώπων (μικροοφειλετών ) οι οποίοι έχουν αποστείλει εξώδικα τέτοιου τύπου σε εφορίες, ΔΕΗ και ασφαλιστικά ταμεία , υπάρχουν και πρόσωπα που χρωστούν εκατομμύρια ευρώ.

Τουλάχιστον 41 από τους οφειλέτες, φυσικά και νομικά πρόσωπα, που αναφέρονται στις λίστες και χρωστάνε μονάχα στη ΔΟΥ και στις υπηρεσίες Τελωνίων άνω των 150.000 ευρώ ο καθένας, φρόντισαν να στείλουν το εξώδικο του Σώρρα, δηλώνοντας ότι τις οφειλές τους θα τις πληρώσει εκείνος!

EksodikoSorra

Ανάμεσά στους επιχειρηματίες που χρωστούν συνολικά 43 εκατ. ευρώ είναι:
– Από την Ελευσίνα με 1,3 εκατομμύρια οφειλή

– Από την Τρίπολη με 3 εκατομμύρια

– Από την Καβάλα με 8 εκατομμύρια

– Από την Κηφισιά 1,5 εκατομμύριο

– Από τη Λάρισα 5 εκατομμύρια

– Από τη Χαλκίδα 4,5 εκατομμύρια

– Εταιρία οπτικών από τον Πειραιά με 1,2 εκατομμύριο

– Ταχυφαγείο από το Ναύπλιο με 400.000 ευρώ

Αθροιστικά οι οφειλές αυτές αγγίζουν τα 43 εκατομμύρια ευρώ.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που η Τράπεζα της Ελλάδος φέρεται να έχει απαντήσει στις εισαγγελικές αρχές πως ουσιαστικά αυτά τα χρήματα που επικαλείται ο Σώρρας, “δεν υπάρχουν “.

Συγκεκριμένα η Τράπεζα της Ελλάδας, ζήτησε εγγράφως από πέντε τράπεζες -Attica Bank, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς- να την ενημερώσουν αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί του Αρτέμη Σώρρα με χρηματικά ποσά που θα μπορούσαν να διατεθούν προς εξόφληση του δημοσίου χρέους.

Οι απαντήσεις των τραπεζών ήταν όλες αρνητικές.

ΠΗΓΗ: Capital.gr – mignatiou.com