ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: EΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ

Μετά την ηχηρή ανεξαρτητοποίηση του  βουλευτή Λάρισας, Γιώργου Κατσιαντώνη,  κάνοντας λόγο για εσωκομματικά προβλήματα, τα οποία επανειλημμένως είχε εκφράσει στον πρόεδρο του κόμματος, Βασίλη Λεβέντη έρχεται σύντομα μια νέα ανεξαρτοποίηση η οποία ουσιαστικά και θα εξαφανίσει και την Ένωση Κεντρώων από κοινοβουλευτικό κόμμα.

Να σημειωθεί ότι η Ένωση Κεντρώων έχει μεγάλο ποσοστό αποχώρησης 33%. Ήδη έχουν αποχωρίσει οι βουλευτές: Γεώργιος Καρράς και Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι βουλευτές που έχουν αποχωρήσει έχουν κατηγορήσει τον κ. Λεβέντη για την λειτουργία του κόμματος όπως:

η μη ύπαρξη οργάνων

η προβολή μόνο του γιού του Λεβέντη

 τα χρήματα που λαμβάνει η Ένωση Κεντρώων από τις χρηματοδοτήσεις του κόμματος

το ποσό των 1500 Ευρώ που λαμβάνει η Ένωση Κεντρώων μηνιαία από κάθε βουλευτή

Να σημειωθεί ότι όλα τα χρήματα που ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες Ευρώ διαχειρίζονται μόνο από την κ. Βασίλη Λεβέντη τα οποία θα έπρεπε να δίνονται για την λειτουργία του κόμματος και όχι να είναι στα ταμεία του κόμματος αφού ο μόνος διαχειριστής είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Όλα δείχνουν μια οικογενειακή επιχείρηση με κέρδος εκατομμυρίων ΕΥΡΩ!

Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν το σύντομο τέλος του οικογενειακου κόμματος του Βασίλη Λεβέντη και της Ένωσης Κεντρώων, τον οποίο θα βλέπουμε ξανά μέσα από τις μικρές μας οθόνες σε παρακμιακά κανάλια.