ΔΙΑΒΑΣΕ πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνεις ΣΕΞ!

Στο σεξ δεν υπάρχουν «πρέπει» και ταμπού! Οι ειδικοί όμως μας ενημερώνουν ότι ανάλογα με τις πόσες φορές κάνουμε μέσα στην εβδομάδα, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και συγκεκριμένα προβλήματα υγείας και διάθεσης!

Κάθε πότε πρέπει να κάνεις λοιπόν;

-3 φορές την εβδομάδα για υγιέστερη καρδιά:

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Briston στην Βρετανία μετά από μελέτες συμπέραναν πως οι εpωτικές επαφές τρεις φορές την εβδομάδα προστατεύουν από τα καρδιακά νοσήματα αφού μειώνει τις πιθανότητες εμφράγματος

-4 φορές την εβδομάδα για να δείχνεις πιο νέος:

Έρευνες επιστημόνων από το Βασιλικό Νοσοκομείο του Εδιμβούργου στη Σκοτία έδειξαν πως τα ζευγάρια που κάνουν τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα δείχνουν 4 με 7 χρόνια νεότερα, σε σχέση με όσους δεν έχουν τακτικές επαφές.

-5 φορές την εβδομάδα για ευτυχία:

Αυτοί που έχουν πέντε ερωτικές συνευρέσεις την εβδομάδα παρουσιάζουν αυξημένη αισιοδοξία, ενεργητικότητα, συγκέντρωση και δημιουργικότητα.

-6 φορές την εβδομάδα για καλύτερο μυαλό:

Αν και οι έξι επαφές την εβδομάδα φαντάζουν ακατόρθωτες στα περισσότερα ζευγάρια, αυτή η συχνότητα βοηθά στην κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο.

-7 φορές την εβδομάδα για καλύτερη διάθεσή:

Σύμφωνα με τον παθολόγο Jonathan R. Cole, το πολύ τακτικό «μπορεί να μειώσει το άγχος, πιθανότατα χάρη στις ενδορφίνες που παράγει».

 

makeleio.gr