Δημοσίευσε κατά λάθος αγγελία για πώληση καναπέ με φωτογραφία… του στήθους της

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τα μέλη μιας σελίδας αγοραπωλησιών στο Facebook όταν αντίκρισαν σε μία αγγελία για την πώληση ενός λευκού μεγάλου καναπέ να… φιγουράρει το πλούσιο στήθος μίας νεαρής κοπέλας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η Jessica O’Brien, μία 25χρονη χυμώδης Βρετανίδα ήθελε να πουλήσει έναν μεγάλο λευκό καναπέ που είχε στο σπίτι της, και για αυτό απευθύνθηκε σε μία ομάδα δημοσίευσης αγγελιών με εκατοντάδες μέλη στο Facebook. Μάλιστα, φρόντισε να βγάλει αρκετές φωτογραφίες του κομψού επίπλου για να τις αναρτήσει με την αγγελία της στην ομάδα.

Ωστόσο, όταν δημοσίευσε την αγγελία δεν ήταν αρκετά προσεκτική, με αποτέλεσμα μαζί με τις επτά φωτογραφίες του καναπέ να «ανεβάσει» και μία τολμηρή selfie του πλούσιου στήθους της, καθώς ξεπρόβαλε μέσα από έναν μικροσκοπικό μωβ στηθόδεσμο.

Το κείμενο της αγγελίας έκανε… χειρότερα τα πράγματα για τη νεαρή κοπέλα, αφού υποσχόταν να παραδώσει «τα προϊόντα» στον χώρο του αγοραστή χωρίς επιπλέον χρέωση.

Όπως θα περίμενε κανείς, η αγγελία της 25χρονης προκάλεσε αμέσως σάλο, με δεκάδες χρήστες να… εκφράζουν ενδιαφέρον και να επισημαίνουν ότι η τολμηρή selfie παρουσίαζε κάτι «πιο άνετο κι από τον πιο μαλακό καναπέ».

Οι διαχειριστές της σελίδας σύντομα αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε και κατέβασαν την αγγελία, η οποία ανέβηκε ξανά μετά από λίγη ώρα χωρίς την επίμαχη φωτογραφία. Όσο για την ίδια την Jessica, μόλις συνειδητοποίησε το λάθος της ήθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί, ωστόσο σύντομα μπόρεσε να δει την αστεία πλευρά της υπόθεσης αλλά και τις… θετικές επιπτώσεις, όπως π.χ. η επιπλέον προβολή για το έπιπλο που θέλει να πουλήσει.

Οι φωτογραφίες που ανάρτησε η νεαρή στην αγγελία της

protothema