Δεν ξέρει που βαδίζει η Νέα Δημοκρατία: Σε μία περίεργη χρονικά στιγμή ξεκαθαρίζει τη θέση της για το Σκοπιανό!

Στις 16:30, και ενώ θα είναι σε εξέλιξη η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα και του Ζόραν Ζάεφ στο Νταβός, η Νέα Δημοκρατία θα συνεδριάζει, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση της για το Σκοπιανό.

Παρουσία του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά, η σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ αναμένεται με μεγάλο ενδιαδφέρον καθώς ο Κυριακός Μητσοτάκης θα τοποθετηθεί διεξοδικά για το Σκοπιανό και να δώσει την επίσημη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα, με βάση και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν μετά το μεγάλο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως στο συλλαλητήριο έδωσαν το «παρών» βουλευτές της ΝΔ, καθώς η κομματική γραμμή ήταν ότι, κατά συνείδηση, όποιος βουλευτής το επιθυμούσε μπορούσε να πάει.

Το απόγευμα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό για τους χειρισμούς τους γύρω από την υπόθεση, και να μιλήσει για μυστική διπλωματία και για καταστροφικούς χειρισμούς από πλευράς κυβέρνησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ