«Δεν λυγίζω» – «Ξεπούλησαν την Μακεδονία» : Ξανά υποψήφιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον «Πειραιά Νικητή»

Βαγγέλης Μαρινάκης: Δεν λυγίζω

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στην εκδήλωση για το συμβόλαιο καρδιάς που υπέγραψε με τους Πειραιώτες από το 2014. «Στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι έχω μόνο να δώσω και να μην πάρω τίποτα». Ανακοίνωσε επίσης ότι με προσωπικούς πόρους θα κατασκευαστεί ένα νέο κολυμβητήριο.

Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με το δημόσιο, είπε ο Βαγγάλης Μαρινάκης. Δεν έχω πάρει έργα από το δημόσιο ούτε σκοπεύω να πάρω. Αντίθετα φέρνω και επενδύω χρήματα στον Πειραιά που αγαπάμε από τις ναυτιλιακές μου δραστηριότητες στο εξωτερικό.

Ο κ. Μαρινάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση η οποία όπως είπε εμπαίζει τους Πειραιώτες με τις καθυστερήσεις σε τραμ και μετρο και η αδιανόητη απόφαση του ΚΑΣ για τους αρχαιολογικούς χώρους.

«Δεν περιμέναμε τίποτα άλλο από μια κυβέρνηση που θα μείνει στην ιστορία ως η πιο ανακόλουθη, από μια κυβέρνηση η οποία πρόδωσε τη Μακεδονία… Ξεπούλησαν την περιουσία της χώρας για τα επόμενα 100 χρόνια. Ο Πειραιάς θα πρέπει να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα. Κανείς Πειραιώτης δεν μπορεί να είναι πλέον απλός παρατηρητής» είπε χαρακτηριστικά.