«Δεν έχω γυρίσει ερωτικές ταινίες» – Η οργισμένη ανακοίνωση παίκτριας του Power of love (φωτό)

Σάλος έχει δημιουργηθεί από τις φήμες που κατακλύζουν το διαδίκτυο ότι μία από τις παίκτριες του power of love που προβάλλεται από το ΣΚΑΙ είχε συμμετάσχει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου. 

Η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα για την οποία γίνεται ο λόγος τονίζει στην εφημερίδα Espresso ότι: «Δεν είμαι εγώ στο πορνό που κάνει το γύρο του διαδικτύου».

«Η ερωτική ζωή της Φαιής και του Αχιλλέα – Αρτεμις, η αδίστακτη γειτόνισσα».

Στο φιλμ, λοιπόν, εμφανίζεται η γειτόνισσα φορώντας μια μάσκα και επιδίδεται σε σεξουαλικές περιπτύξεις με τον Αχιλλέα. Όμως, ένα χαρακτηριστικό σημάδι στο σαγόνι της μοιάζει με εκείνο που έχει στο ίδιο σημείο η παίκτρια του Power of love. Κάποιοι το συνέδεσαν και λόγω και μιας γενικότερης ομοιότητας επανέφεραν το βίντεο στη δημοσιότητα. Κάπως έτσι… άρχισαν τα όργανα στη βίλα του Σκάι στην Κωνσταντινούπολη.

Η Γκαμπριέλα αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι αυτή. «Είναι κάποια που μου μοιάζει. Βρήκα αυτόν που το πρωτοανέβασε και μου ζήτησε συγγνώμη. Μου είπε, “δεν είπα ότι είσαι εσύ! Είδαμε ότι σου έμοιαζε η κοπέλα και το ανεβάσαμε για πλάκα”.

Όλο αυτό έγινε για να με υπονομεύσουν. Είναι σκευωρία για να εκτεθώ και να μη με συμπαθεί ο κόσμος» μας λέει και συμπληρώνει: «Υποψιάζομαι ότι έχει ξεκινήσει από συμπαίκτη και συμπαίκτριά μου στο “power of love”. Δεν είμαι αρεστή, γιατί λέω τις αλήθειες! Γι’ αυτό με ψήφισαν και για να φύγω. Εχω ήδη κινηθεί νομικά για το βίντεο. Με τη βοήθεια του δικηγόρου μου και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα τη βρω την άκρη» αναφέρει και τονίζει «Οταν θα έχω αποδείξεις, θα μιλήσω με ονόματα, θα τους ξεμπροσηάσω για πολλά πράγματα που ξέρω! Ενας συμπαίκτης μου, για παράδειγμα, στέλνει μηνύματα σε έφηβες θαυμάστριες και τους τάζει ραντεβού και έρωτες μόνο και μόνο για να τον ψηφίζουν να μένει μέσα. Εχω δει τα μηνύματα! Πολλοί εκεί μέσα δεν μπήκαν για να κάνουν σχέση, αλλά καριέρα. Εγώ μπήκα γιατί μου άρεσε το παιχνίδι και για τα λεφτά. Παίρνω 500 ευρώ την εβδομάδα. Οι υπόλοιποι δεν ξέρω η συμφωνία έχουν κάνει. Στο βίντεο, πάντως, δεν είμαι! Και το λέω κυρίως για τους γονείς μου. Δεν είμαι κανένα σούργελο, είμαι από καλή οικογένεια!».

Η Γκαμπριέλα δεν είναι single. «Είμαστε μαζί εδώ κι έναν χρόνο και το καλοκαίρι θα παντρευτούμε στη ΜύκονοΜπήκε τυχαία στο “Power of love” κι εγώ συμφώνησα. Το είδα σαν μια δοκιμασία στη σχέση μας» αποκαλύπτει ο αστρολόγος Άρης Παπαδόγιαννης για τη σχέση του με την Γκαμπριέλα Τσολάκοβα!

Pronews

pronews