Δείτε κάτι αλητόφατσες! Μετά το φονικό λέει η Λ. Τζιωνή: «Ζούσα μια κόλαση»

Για την «κόλαση» που, όπως αποκάλυψε, βίωνε στα χέρια του συντρόφου της Λ. Τζιωνή μίλησε η 21χρονη Σάρα στην κατάθεσή της στις αρχές.

Η 21χρονη είπε στους αστυνομικούς πώς γνωρίστηκε και πώς εξελίχθηκε η σχέση της με τον Τζιωνή, αλλά και για το τι ακολούθησε όταν ο 33χρονος επέστρεψε στο σπίτι μετά το έγκλημα και την ενημέρωσε ότι είχε σκοτώσει το ζεύγος. Παράλληλα, επεσήμανε ότι μετά την αποφοίτησή της από το σχολείο παρακολουθούσε μαθήματα σε κολέγιο και παράλληλα εργαζόταν σε μπαρ στην Αγία Νάπα, για βιοποριστικούς λόγους, καθώς προέρχεται από φτωχή οικογένεια.

Ναρκωτικά και βία

Στο μπαρ στην Αγία Νάπα γνώρισε τον Τζιωνή ο οποίος εργαζόταν στον ίδιο χώρο. Προέκυψε αμοιβαία συμπάθεια, η οποία εξελίχθηκε σε δεσμό. Στην πορεία δημιουργήθηκαν πολύ δυνατά συναισθήματα στην ίδια για τον 33χρονο, σε σημείο που εγκατέλειψε το κολέγιο, ενώ αργότερα άρχισαν να συζούν. Η ίδια αποδίδει τον έρωτά της για τον Τζιωνή στο ότι αυτός ήταν αρχικά πολύ καλός και σωστός, στην πορεία όμως άρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνη και αμφεταμίνες, κάτι που επέφερε αλλαγές στη συμπεριφορά του.

Ειδικότερα, η 21χρονη ισχυρίστηκε ότι άρχισε να γίνεται επιθετικός και σε κάποιες περιπτώσεις να την κακοποιεί, τόσο σεξουαλικά όσο και ψυχολογικά, ενώ τελευταία είχε αρχίσει να μεταφέρει στο σπίτι και αντικείμενα, όπως το ξίφος και το ρόπαλο που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος, τα οποία, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της 21χρονης, άρχισαν να τη φοβίζουν περισσότερο και ήθελε να ξεφύγει. Ωστόσο, λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς του 33χρονου, φοβόταν να διακόψει τη σχέση τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 21χρονη είπε στην κατάθεσή της ότι ο 33χρονος είχε τρυπήσει μέχρι και τα τέσσερα λάστιχα του οχήματός της για να μην μπορεί να μετακινείται, ενώ περαιτέρω φέρεται να υποστηρίζει ότι παρόλο που υποφέρει από σοβαρή πάθηση, εντούτοις τύγχανε κακομεταχείρισης, ακόμα και σε στιγμές που οι πόνοι από την ασθένεια ήταν φρικτοί.

Πηγή: politis.com.cy