«Δέχτηκα απειλές για τη ζωή μου μετά το Survivor, μου έλεγαν… γύρνα πίσω στη χώρα σου»

«Δέχτηκα απειλές για τη ζωή μου μετά το Survivor, μου έλεγαν… γύρνα πίσω στη χώρα σου»

«Πήρα πάρα πολύ καλά λεφτά στο Survivor. Είναι κοντά στα 5-6 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα που ακούγονται».

Η Ξένια Έβεν έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Ελένη Μουστάκη, όπου εξομολογήθηκε πως όταν βγήκε από το Survivor, δεχόταν απειλές ακόμα και για τη ζωή της.

«Όταν βγήκα από το Survivor δέχτηκα πολύ άσχημα μηνύματα, απειλούσαν ακόμα και τη ζωή μου και μου έλεγαν… γύρνα πίσω στη χώρα σου. Φοβόμουν να πάω σπίτι γιατί δεν ήξερα τι θα γινόταν. Η Ευρυδίκη με σχολίαζε πάρα πολύ αρνητικά πάνω στο θέμα που τρέχω με το μαγιό. Αυτό που αναρωτιόμουν ήταν πώς μια γυναίκα που έχει ζήσει το Survivor με σχολιάζει με αυτόν τον τρόπο», είπε αρχικά η Ξένια.

Η Ξένια πρόσθεσε επίσης: «Πήρα πάρα πολύ καλά λεφτά. Είναι κοντά στα 5-6 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα που ακούγονται. Το δικό μας Survivor δεν έχει καμία σχέση με το φετινό. Φέτος δεν είναι τόσο αγωνιστικό, είναι πιο πολύ ριάλιτι. Ο Τριαντάφυλλος πλασάρει πολύ σωστά τον εαυτό του, έχει καταλάβει τι πιάνει, τι αρέσει στον κόσμο και το κάνει πάρα πολύ σωστά».

To άρθρο «Δέχτηκα απειλές για τη ζωή μου μετά το Survivor, μου έλεγαν… γύρνα πίσω στη χώρα σου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .