Δάφνη: Ο βιαστής θα σκότωνε την 20χρονη – Δεν σταμάτησε να την κακοποιεί ούτε για ένα λεπτό

Δεν το χωράει ο νους τα όσα συνέβησαν στο ημιυπόγειο της φρίκης στην Δάφνη, όπου ένα κοριτσάκι 20 χρονών βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του “ακίνδυνου” εργοδότη της που είχε 95% αναπηρία.
Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο 50χρονος, ο οποίος μετά τα όσα έκανε είχε το θράσος να δηλώσει ότι είχε δεμένη τη νεαρή φοιτήτρια επειδή αυτό ήταν το φετίχ της και πως είχαν σχέση, σκόπευε αφού βασάνισε και έβγαλε όλες τις αρρωστημένες ορέξεις του στο κορμί της να την… σκοτώσει.

Η κοπέλα γνώριζε τα στοιχεία αλλά και το πρόσωπο του βασανιστή της, άρα αν κατάφερνε να ξεφύγει από το κολαστήριο της Δάφνης θα προχωρούσε σε καταγγελία εναντίον του… Κάτι που ο δράστης φαίνεται πως το είχε σκεφτεί και φυσικά δεν το ήθελε. Για αυτό οι αστυνομικοί υποθέτουν πως αν αργούσαν λίγο ακόμα… η κοπέλα θα ήταν νεκρή.

Δεν σταμάτησε να την κακοποιεί ούτε για ένα λεπτό
Σοκαρισμένοι είναι και οι αστυνομικοί οι οποίοι παρακολούθησαν το βίντεο της φρίκης και δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ο τυφλός, κατά τα λεγόμενα του, βιαστής δεν σταμάτησε ούτε για ένα λεπτό να κακοποιεί τη νεαρή επί 24 ώρες. Την βίαζε, την χτυπούσε με μπουνιές και χαστούκια χωρίς σταματημό ενώ φορούσε γυαλιά με κάμερα για να καταγράφει το πρόσωπο της κοπέλας όσο την βασάνιζε. Ακόμα και όταν η νεαρή ξυπνούσε, εκείνος την χτυπούσε με μανία μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της.

Τι είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς
Την ίδια ώρα, τα λόγια της 20χρονης κοπέλας στους αστυνομικούς συγκλονίζουν: “Ήταν πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στο νεροχύτη. Ήρθε από πίσω μου. Με αιφνιδίασε. Μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα. Με έσυρε στο δωμάτιο. Έχασα τις αισθήσεις μου”.