Γυναίκα: Σημάδια στο πρόσωπο ότι θέλει ΤΩΡΑ άγριο σεξ

Σήμερα θα εξερευνήσουμε μια σεξουαλική τεχνική του τάντρα που σύμφωνα με τους υποστηρικτές της σεξουαλικής θεωρίας μπορεί πραγματικά να προκαλέσει έναν απίστευτο οργασμό. Πολλοί δε υποστηρίζουν ότι η αίσθηση ηδονής που προσφέρει μπορεί πραγματικά να κάνει τη γυναίκα να ξεχάσει τον κλειτοριδικό ή τον πολλαπλό οργασμό.

Σύμφωνα με την πρακτική του οργασμού με όλο το σώμα, επιτυγχάνεται το άνοιγμα των τσάκρας, των ενεργειακών κέντρων του σώματος που βρίσκονται στα γεννητικά όργανα, τη σπονδυλική στήλη στο στομάχι στην κορυφή του κεφαλιού και το λαιμό.

Πώς το πετυχαίνετε σε 3 βήματα:

Ξεκινάτε με ένα αισθησιακό μασάζ. Το μασάζ πρέπει να επικεντρώνει στα παραπάνω σημεία που είπαμε ότι απελευθερώνει τα τσάκρας.

Σύμφωνα με το τάντρα ο άνδρας πρέπει να βοηθήσει τη γυναίκα να εκκρίνει όλους τους ερωτικούς της χυμούς. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να τη φιλήσει αισθησιακά για ώρα στα χείλη και να διεγείρει τα στήθη της αλλά και τα γεννητικά της όργανα με τη γλώσσα του.

Η υπέρτατη ηδονή έρχεται εάν ο άνδρας πετύχει τη διέγερση σε όλο το σώμα της γυναίκας και έπειτα ακολουθήσει η διείσδυση.

Σύμφωνα με το τάντρα, όταν η γυναίκα κοκκινίσει και η θερμοκρασία στο σώμα της ανέβει, όταν οι θήλες της είναι σκληρές και όταν μικρές σταγόνες ιδρώτα εμφανίζονται γύρω από τη μύτη της είναι έτοιμη για διείσδυση. Όταν ο λαιμός της και τα χείλη της δείχνουν ξερά θέλει πιο γρήγορες και βαθιές ωθήσεις. 

 

boro