Γυναίκα από πάνω: Πώς να βάζετε το πέος στον κόλπο της (Εικόνες+18)

Και άλλα μυστικά διείσδυσης ανάλογα με τη στάση σεξ που θέλει η γυναίκα…

Από την συγγραφέα και σεξολόγο Λουίζα Μπερντ

Το σεξ μπορεί να γίνει όρθια, γονατιστά, καθιστά και ξαπλωτά. Νομίζω πως τα ζευγάρια που έχουν υπερβολικές αναστολές ή υπερβολική έλλειψη φαντασίας, ώστε να μη δοκιμάζουν ποικιλίες της ερωτικής τους πράξης, δεν πρόκειται να βοηθηθούν με όλους αυτούς τους αριθμημένους ακροβατισμούς. Γι’ αυτό δεν πρόκειται να οας κάνω να πλήξετε με ανιαρές περιγραφές στάσεων και δεν θα περιλάβω σχετικές φωτογραφίες. Θα επιμείνω όμως ιδιαίτερα στον πειραματισμό που οας προσφέρει μερικά πλεονεκτήματα…

Πρώτον. όταν αλλάζετε στάσεις, η διείσδυση στον κόλπο της γίνεται υπό διαφορετική γωνία. Το πέος οας πιέζει δια φορετικά σημεία – το καθένα απ’ αυτά της προκαλούν μια ιδιαιτερη ευχάριστη αίσθηση. Γιατί να τα παραμελήσετε; Οταν βρίσκεστε, για παράδειγμα, με εκείνη από πάνω οας, η διείσδυση είναι πολύ βαθύτερη απ’ όσο κατά την ξαπλωμένη στάση. Κι αυτή  την αίσθηση μπορεί να επιθυμεί η σύντροφος οας αυτά τα στιγμή, γι’ αυτό ήθελε αυτή τη στάση.

Δεύτερο, η είσδυση εκ των όπισθεν αποτελεί πολύ περισσότερο διαφορετική εμπειρία για τη γυναίκα παρά για τον άντρα. Μπορεί να είναι η στάση που προτιμά. Ποτέ δεν μπορείτε να το ξέρετε, αν δεν το δοκιμάσετε.

Το Τρίτο (και ίσως το σημαντικότερο) πλεονέκτημα που προσφέρεται από τις διάφορες ποικιλίες, είναι ψυχολογικό.

Σπάζει τη ρουτίνα και Βοηθάει να κρατιέται ο λύκος της ανίας μακριά από την πόρτα της κρεβατοκάμαρας.

Δεν νομίζω ότι ο Δρ. Κίνσεϋ και οι άλλοι σφυγμομετρητές της κοινής γνώμης έφτασαν ποτέ να ζητήσουν από τις γυναίκες να τους κατονομάσουν τις στάσεις που προτιμάνε. Αλλά ούτε και με τους άντρες έγινε κάτι τέτοιο. Αν το είχαν κάνει, έχω την εντύπωση πως θα έβγαινε το συμπέρασμα, ότι όλες αυτές οι εικοσάδες διαφόρων στάσεων παρουσιάζουν πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους συγγραφείς των σεξουαλικών εγχειριδίων, παρά για τις περισσότερες γυναίκες. Από τη δική μου ανεπίσημη και τυχαία δειγματοληπτική έρευνα, φαίνεται πως δύο στάσεις κερδίζουν την εύνοια των γυναικών: η γυναικεία καβάλα και η «συμβατική» στάση, με τον άντρα από πάνω.

Η γυναικεία καβάλα τής δίνει την ευκαιρία να ασκήσει κάποιον έλεγχο της πράξης και η αντιστροφή αυτή των ρόλων αποτελεί μια ευχάριστη αλλαγή. Της επιτρέπει επίσης να τον «εξυπηρετήσει», γιατί εκείνη «εργάζεται», ενώ εκείνος είναι ξαπλωμένος, απολαμβάνοντας την “εργασία” της. Η στάση πρόσωπο με πρόσωπο, μ’ εκείνον από πάνω, βάζω στοίχημα πως είναι η ευνοούμενη από τις περισσότερες κοπέλες, όχι γιατί είναι αυστηρά συντηρητικές, αλλά γιατί αυτή η στάση παρέχει περισσότερο γενικευμένη επαφή από κάθε άλλη και πάρα πολλές ευκαιρίες για να της εκφράζει τον έρωτά του με τα χέρια και τα χείλη του.

boro