Γλυφάδα: Αυτός είναι ο Αιγύπτιος που σκόρπισε τον θάνατο -Ο καβγάς με την Καρνέση, λεπτό προς λεπτό το μακελειό

Άγριο καβγά με την ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρείας, για την οποία εργαζόταν επί 36 χρόνια, είχε ο Αιγύπτιος πριν αρχίσει να πυροβολεί στα γραφεία στη Γλυφάδα, σκοτώνοντας τρία άτομα, πριν αυτοκτονήσει.

Ο 76χρονος Αιγύπτιος, με το όνομα Αριστείδης Αντέλ Ελ Μπουράυ ή Άρης, όπως ήταν γνωστός, εργαζόταν επί δεκαετίες για την οικογένεια Καρνέση και φέρεται να απολύθηκε πριν από έναν χρόνο.
Ο Αιγύπτιος μακελάρης ήταν επιστάτης των σπιτιών της οικογένειας Καρνέση επί δεκαετίες

Ο 76χρονος μακελάρης εργαζόταν ως επιστάτης των σπιτιών της οικογένειας Καρνέση επί δεκαετίες και ήταν άτομο της εμπιστοσύνης τους.

Σήμερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μπήκε στα γραφεία με το αυτοκίνητό του και, κρατώντας δύο όπλα, άρχισε να ψάχνει τα πρώην αφεντικά του, ανεβαίνοντας στους ορόφους του κτιρίου, για να τους σκοτώσει.
Πώς ο Αιγύπτιος αιματοκύλισε τα γραφεία της ναυτιλιακής στη Γλυφάδα μετά από καβγά με την ιδιοκτήτρια

Ο Αιγύπτιος μπήκε, κατά πληροφορίες, στη ναυτιλιακή, πήγε στο γραφείο της ιδιοκτήτριας, όπου τσακώθηκαν έντονα, και εκείνη τον πέταξε έξω από το γραφείο, λέγοντάς του να πάρει τα πράγματά του και να φύγει. Ο δράστης πήγε στο πάρκινγκ, πήρε τα όπλα, επέστρεψε και κλώτσησε την πόρτα, μπήκε στο γραφείο και πυροβόλησε στο χέρι την ιδιοκτήτρια.

Η ιδιοκτήτρια βρήκε καταφύγιο στο γραφείο του άνδρα της αδελφής της, που είναι διευθύνων σύμβουλος. Ο 76χρονος πυροβόλησε πρώτα εκείνον με την καραμπίνα. Παρενέβη ο πρώην καπετάνιος και εργαζόμενος της εταιρείας, επιχειρώντας να τον αφοπλίσει, και τον πυροβόλησε με περίστροφο. Στη συνέχεια πυροβόλησε με το κυνηγετικό όπλο την ιδιοκτήτρια της εταιρείας στο κεφάλι.

Αφού σκότωσε τους τρεις, αναζητούσε την αδελφή της ιδιοκτήτριας, που ήταν στον 2ο όροφο. Όταν εισέβαλαν οι αστυνομικοί, ο δράστης ακόμη την αναζητούσε και μετά πήγε στο υπόγειο, όπου αυτοκτόνησε.
Η οικογένεια Καρνέση είχε παραχωρήσει σπίτι στον Αιγύπτιο που αιματοκύλισε τη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα

Μάρτυρας του περιστατικού είπε στην εκπομπή «T-live» ότι η οικογένεια Καρνέση τού είχε παραχωρήσει ένα σπίτι όλα αυτά τα χρόνια, από το οποίο τον εκδίωξε, και, όπως ανέφερε, αυτό ήταν που τον οδήγησε σήμερα σε αυτή την πρωτοφανή για την Ελλάδα αιματηρή επίθεση.
Ο Αιγύπτιος φέρεται να είχε πάρει θέση σε δικαστική διαμάχη της οικογένειας Καρνέση

Σύμφωνα με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Αιγύπτιος φέρεται να είχε πάρει θέση υπέρ της μίας πλευράς σε δικαστική διαμάχη της οικογένειας Καρνέση -οι δύο αδελφές είχαν κινηθεί δικαστικά εναντίον του μεγαλομέτοχου αδελφού τους- και αυτός φαίνεται να είναι ο λόγος που απολύθηκε.

iefimerida