Γιώργος Μαρίνος: Συγκλονίζει η είδηση για την υγεία του!

Όλη η αλήθεια για την κατάσταση υγείας του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Μαρίνου! Πάσχει από…

Ο Γιώργος Μαρίνος εδώ και πολλά χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Τον τελευταίο καιρό ζει εντελώς απομονωμένος και διαρρέουν φήμες για την κατάσταση της υγείας του, χωρίς ωστόσο, να τις επιβεβαιώνει κάποιος

Η Άννα Φόνσου ήταν εκείνη που στήριξε τον Γιώργο Μαρίνο όταν εκείνος είχε προβλήματα με την καρδιά του, φιλοξενώντας τον για 2 μήνες. Η ίδια δήλωσε σήμερα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», στο Open Tv:

«Γίναμε πολύ φίλοι όταν αρρώστησε και για να μην αισθάνεται μόνος του στο σπίτι του, τον είχαμε στο σπίτι του ηθοποιού. Είχε έναν κύριο δίπλα του, ο οποίος αυτός έκανε τα πάντα και τον πήρε μετά αυτός και τον πήγε στο σπίτι του, κάπου στη Βάρκιζα. Με πήρε τηλέφωνο κάποια στιγμή και μου είπε «Μην ξανασχοληθείτε με τον Γιώργο γιατί θα σου κόψω τα πόδια»! Εγώ το έκλεισα το τηλέφωνο γιατί στο κάτω κάτω υποχρέωση θα έπρεπε να είχε εδώ που τον είχαμε σαν βασιλιά. Προσπάθησα να βρω τον Γιώργο -γιατί αυτά δεν είναι λόγια δικά του, είναι αυτουνού- του άλλαξε και το νούμερο και δεν τον άφηνε να μιλήσει σε κανέναν.

Γιώργος Μαρίνος:

Ήξερα ότι τον είχε σε ένα σπίτι στη Βούλα, μαζί με μία κυρία που τον περιποιόταν. Το πρόβλημα με την καρδιά του διορθώθηκε. Πρόβλημα είχε με τη μοναξιά, την κατάθλιψη… Όταν ήταν εδώ, όχι απλώς δεν είχε άνοια, λογαριάζαμε να παίξουμε πάλι στο θέατρο μαζί. Αυτός ο κύριος ήθελε ίσως να τον απομακρύνει, να τον κάνει ό,τι θέλει, δεν ξέρω… Ο Γιώργος Μαρίνος είχε και μια περιουσία, δεν έμαθε ποτέ κανείς που είναι η περιουσία του, αν πουλήθηκε το σπίτι του δεν ξέρουμε. Έχουμε χάσει επαφή εδώ και έναν χρόνο».

“Είμαι σε…” Όταν ο Γιώργος Μαρίνος είχε αποκαλύψει το πρόβλημα υγείας πριν από 7 χρόνια!

Ώρες αγωνίας για τον Γιώργο Μαρίνο, με τις εξελίξεις για την υγεία του να είναι τραγικές. Ο showman, μάλιστα, είχε κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας πριν από περίπου 7 χρόνια.

“Προτίμησα να φύγω από το χώρο πριν έρθει η ώρα που θα αποφάσιζαν άλλοι να με “φύγουν”. Αλλά έπρεπε να σταματήσω, γιατί μεγαλώνω και δε ήθελα να γίνω ξεφτίλα”, δήλωσε ο ίδιος και συνέχισε: “Δεν ήθελα να ξεφτιλιστώ, γιατί έχω δει πολλούς σταρ να γίνονται χάλια. Δεν περίμενα να μου στοιχίσει όμως τόσο πολύ, σε σημείο που να χρειαστεί να επισκεφτώ γιατρό. Ακόμη και ενενήντα χρονών να ήμουνα πάλι θα πάθαινα κατάθλιψη αν σταματούσα τη δουλειά μου”.

Γιώργος Μαρίνος

Ο γνωστός showman δε δίστασε επίσης να αποκαλύψει ότι περνάει πολλά συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, νιώθει πικρία για κάποιους συναδέλφους του, οι οποίοι δεν βρίσκονται στο πλευρό του.

“Να πω την αλήθεια, αισθάνομαι ριγμένος από την όλη κατάσταση, αλλά δόξα τω Θεώ πέρασα σπουδαία. Κυρίως, όμως έχω παράπονα από τους ιθύνοντες που συνήθως κρύβονται και από τους οποίους ποτέ δε ζήτησα τίποτα. Είμαι σε άθλια κατάσταση λόγω της κατάθλιψης που περνάω. Παίρνω φάρμακα και ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή. Θέλω κάποια στιγμή να γίνω καλά και να μιλήσω για όσα με πίκραναν”.

“Αργοσβήνει” ο Γιώργος Μαρίνος: Τραγικές εξελίξεις με την υγεία του!

Ραγδαίες οι εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μαρίνου! Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που ο Γιώργος Μαρίνος εγκατέλειψε το Σπίτι του Ηθοποιού;;

Τι συμβαίνει;