Γιώργος Καραϊβάζ: Ο Απόστολος Λύτρας ανέλαβε την υπεράσπιση της οικογένειας – Η έκκληση προς τα ΜΜΕ

Γιώργος Καραϊβάζ

Έκκληση προς τα ΜΜΕ απευθύνει η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ, που δολοφονήθηκε την Παρασκευή (09.04.2021).

Με δελτίο τύπου των δικηγόρων τους που ανέλαβαν την υπόθεση, ζητούν από τα μέσα ενημέρωσης να μην αναπαράγουν σενάρια για το τι έχει συμβεί.

Στο δελτίο τύπου επίσης αναφέρεται πως οι δικηγόροι Απόστολος Λύτρας και Παναγιώτης Κάσσης ανέλαβαν να δηλώσουν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την άνανδρη δολοφονία του

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται

«Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ μας έδωσε την εντολή να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την άνανδρη δολοφονία του. Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Κραϊβάζ παρακαλεί να μην ακούγονται και γράφονται «σενάρια» για το τι έχει συμβεί.

click4more: Γιώργος Καραϊβάζ: Νέο βίντεο ντοκουμέντο! Ο εκτελεστής με το όπλο στο χέρι μετά τη στυγερή δολοφονία

Ας αφήσουμε το ΥΔΕΖΙ και τις αρμόδιες αρχές να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες για να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι δολοφονία της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας και είναι χρέος μας να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη».

 

To άρθρο Γιώργος Καραϊβάζ: Ο Απόστολος Λύτρας ανέλαβε την υπεράσπιση της οικογένειας – Η έκκληση προς τα ΜΜΕ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .