Για τολμηρούς μόνο: Αυτές είναι οι πιο δύσκολες στάσεις στο σεξ! Μπορείς να τις κάνεις;

Ξέχνα τις κλασσικές στάσεις, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για αυτές που αφενός απαιτούν προπόνηση ολυμπιακών προδιαγραφών, αφετέρου όμως χαρίζουν απίστευτη απόλαυση και στους δύο σας (αν καταφέρετε να τις κάνετε χωρίς να στραμπουλήξετε πόδια, χέρια ή να ζαλιστείτε από τα ακροβατικά).

1. Αυτή η στάση είναι μια παραλλαγή του doggy style- αλλά 10 φορές πιο δύσκολη γιατί πρέπει να στέκεσαι με το κεφάλι κάτω ενώ ο φίλος σου βρίσκεται πίσω σου και σου κρατάει τα πόδια στον αέρα. Ο συνδυασμός της γωνίας και της κίνησης θα σας χαρίσει μοναδικούς οργασμούς (και κοιλιακούς!)

Επίπεδο δυσκολίας: 9/10

2. Η ανάποδη καουμπόισσα μπορεί να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα αν αντί να σταθείς όρθια ξαπλώσεις πάνω στον φίλο σου με τα πόδια προς τα πίσω.

Επίπεδο δυσκολίας: 9/10

3. Το λεγόμενο βατραχάκι, ιδανικό για φανταστικούς οργασμούς ΑΛΛΑ και για ενδυνάμωση τρικέφαλου. Αν αντέξεις για πάνω από 10 λεπτά- χωρίς να αρχίσουν να τρέμουν τα πόδια σου τότε σίγουρα αξίζεις μετάλλιο.

Δείτε ακόμη:Ποιές στάσεις στο σεξ κολακεύουν το σώμα σου; Δες πώς να αναδείξεις τα δυνατά σημεία σου και να γίνεις ακόμα πιο ερωτική!

Επίπεδο δυσκολίας: 10/10

4. Αν βαριέστε φοβερά το ιεραποστολικό δοκιμάστε να φέρετε τούμπα τα πράγματα κάνοντας το εξής ΑΠΛΟ (μπαχαχαχαχαχα) κόλπο: Αφού είστε στην ιεραποστολική στάση, ο φίλος σου θα κάνει μια στροφή 180 μοιρών, ΕΝΩ βρίσκεται μέσα σου.

Επίπεδο δυσκολίας: ΛΟΛ, υπολογίζουμε είναι γύρω στο 10000%. Αν την τολμήσετε έχετε καλού κακού τις πρώτες βοήθειες στην ταχεία κλήση.

5. Μπορεί να φαίνεται ότι ο φίλος σου θα κουραστεί περισσότερο ΑΛΛΑ και εσύ κάνεις εξαιρετικούς κάτω κοιλιακούς με αυτή τη στάση.

Επίπεδο δυσκολίας: 7/10

6. Ίσως η πιο doable στάση σεξ της λίστας. Θα τη γλιτώσεις κατά πως φαίνεται με λίγο πόνο στα μπράτσα- μικρό το κακό.

Επίπεδο δυσκολίας: 5/10

7. Μια λέξη μόνο. ΚΡΑΜΠΕΣ. Στις γάμπες, στα μπούτια, στην κοιλιά. Άντε καλά, έχουμε και άλλη μια λέξη τσούξιμο από το τρίψιμο στον πάγκο της κουζίνας- ο οποίος πρέπει να είναι και καλά καθαρισμένος, αυτό που το πας;

Επίπεδο δυσκολίας: 7/10

youweekly