Για πρώτη φορά η αλήθεια για την Μάρθα Καραγιάννη! Ποια είναι η διάγνωση των γιατρών μια εβδομάδα μετά τη νοσηλεία της…

Όπως σχεδόν σε κάθε τέτοια περίπτωση, έτσι και σε αυτή υπήρξε αρκετή παραφιλολογία σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Μάρθα Καραγιάννη.

Η αγαπημένη ηθοποιός εισήχθη πριν από περίπου μια εβδομάδα σε ιδιωτικό νοσοκομείο με πυρετό, τάση για εμετό και πόνους στην κοιλιά. Έκτοτε, δεν υπήρξε κάποια επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της με αποτέλεσμα να ακούγονται και να γράφονται πολλά.

Γι΄ αυτό το λόγο, η αδελφική φίλη και συγκάτοικός της Ρένα Ντούμα αλλά και ο κολλητός της φίλος και γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, εμφανίστηκαν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και για πρώτη φορά μίλησαν για την κατάσταση της υγείας της βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Όπως, λοιπόν, αποκάλυψε ο κ. Σούρας, η διάγνωση των γιατρών μετά τις εξετάσεις στις οποίες την υπέβαλλαν είναι χολοκυστίτιδα, δηλαδή με πιο απλά λόγια, φλεγμονή στη χολή. Ήδη λαμβάνει την κατάλληλη θεραπεία και όπως είπε η Ρένα Ντούμα, αυτό που ρωτάει συνέχεια είναι πότε θα γυρίσει στο σπίτι της. Σήμερα, μάλιστα, είναι η πρώτη μέρα που η Μάρθα σηκώθηκε από το κρεββάτι και έφαγε σούπα, ενώ το χιούμορ και την καλή της διάθεση δεν τα έχασε ποτέ.