Γεύσεις στη λαδόκολλα: Πεντανόστιμο σουβλάκι με λιγότερο από 2 ευρώ!

Το πιο χαρακτηριστικό ελληνικό street food, το σουβλάκι –τυλιχτό ή καλαμάκι– αναζήτησε τα τελευταία χρόνια νέα ταυτότητα στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί απόλυτα στον ρόλο της κορυφαίας επιλογής «διασκέδαση εκτός σπιτιού μετά φαγητού» που του απέδωσε η οικονομική κρίση.

ladokolla_4 ladokolla_6

Είναι γεγονός πως πια το σουβλάκι έχει αλλάξει στα περισσότερα ψητοπωλεία προς το καλύτερο αλλά και τα ίδια τα μαγαζιά έχουν εμπλουτίσει τους καταλόγους τους με πολλά προιόντα που δύσκολα αντιστέκεται κανείς πια.

ladokolla_9

Το ψητοπωλείο «Γεύσεις στη λαδόκολλα» κατάφερε να κάνει το ίδιο το έδεσμα, πιο σύγχρονο, με διαφορετικό τρόπο παρουσίασης και φυσικά πέτυχε να υποδέχεται τους πελάτες στο κατάστημα πέρα από το ντελίβερι και το φαγητό στο πόδι.

ladokolla_5

Το «Γεύσεις στη λαδόκολλα» βρίσκεται στη λεωφόρο Βείκου στο Γαλάτσι, στον πιο κεντρικό δρόμο της περιοχής και γνωρίζει πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τους κατοίκους – και όχι μόνο – καθώς προσφέρει εκλεκτά κρέατα, συνδυασμούς φρέσκων υλικών και γεύσεων σε ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον.

ladokolla_8

Το λευκό και γενικά σαν υλικό το ξύλο, κυριαρχεί στη διακόσμηση, με τις πολύχρωμες πινελιές να δίνονται από τις προθήκες με κρασιά και μπαχαρικά.

ladokolla_2

Υπάρχει μεγάλη μπάρα και η απαραίτητη για ψητοπωλείο ανοιχτή κουζίνα και ψησταριά.

ladokolla_7

Οι μεγάλες βιτρίνες που περιβάλλουν τον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού επιτρέπουν άμεση επαφή με τον χώρο της προετοιμασίας των παραγγελιών και μέρος της συνολικής εικόνας του μαγαζιού που εντυπωσιάζει.

ladokolla_3

Ο κατάλογος είναι απλός στη σύστασή του, αλλά όχι φτωχός.

Θα βρει κανείς ποιοτικές γεύσεις σε άκρως προσιτές τιμές, καθώς το τυλιχτό με γύρο χοιρινό δεν ξεπερνά τα 2 ευρώ αλλά κοστίζει 1,90!

ladokolla_1

Όλες οι σαλάτες και και τα κρύα ορεκτικά είναι ολόφρεσκα και καλοδουλεμένα.

Στο μενού του «Γεύσεις στη λαδόκολλα θα βρει κανείς επίσης, πατάτες τηγανητές με διάφορες σος, ζεστά ορεκτικά, γευστικά καλαμάκια με εκλεκτά κρέατα, σάντουιτς, σκεπαστές, χορταστικές μερίδες, μπριζολάκια και μια ευρεία λίστα αναψυκτικών και ποτών.

Η αποτελεσματικότητα και η ευγένεια του σέρβις δένουν τη συνολική εικόνα. Ένα μαγαζί που πρέπει σίγουρα να επισκεφτείς.

Διεύθυνση: Λ.Βείκου 53, Γαλάτσι

Τηλέφωνο: 210 2222082

Facebook: https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%9B%CE%B1%CE%B4%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CE%93%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B9-378354869183913/?fref=ts

Αφήστε το σχόλιό σας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ