Γελάνε ανά την υφήλιο: Χόρεψε στο Dancing With The Stars με nude στρινγκ και τα είδαν όλα όλοι (φωτό)

Η Αναστάζια σίγουρα φρόντισε η επιστροφή της στο χορό να είναι αξέχαστη με την τελευταία της εμφάνιση στο Dancing With The Stars της Ιταλίας.

Η τραγουδίστρια συμμετείχε στο παιχνίδι της Ιταλίας το Σαββατοκύριακο όπου ερμήνευσε το «Dancer for a Night».

Η Αναστάζια αγωνιζόταν για μια υψηλή βαθμολογία από τους κριτές στο πλευρό του επαγγελματία χορευτή Μάικελ Φοντς, αλλά τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν λίγο στραβά όταν το ζευγάρι προσπάθησε να κάνει ένα ανάποδο γύρισμα.

Την ώρα που ο Μάικελ τη σήκωνε στον αέρα, η 49χρονη σήκωσε το ένα της πόδι για να το περάσει γύρω από το λαιμό του. Όμως, την ώρα που το έκανε, το κόκκινο με χρυσό φόρεμά της σηκώθηκε λίγο παραπάνω (δεν ήταν και η καλύτερη επιλογή ρούχου) και αποκάλυψε το εσώρουχο και τα οπίσθια της τραγουδίστριας στα έκπληκτα μάτια των θεατών.

Παρά την ντροπιαστική στιγμή, η Αναστάζια συνέχισε το χορευτικό της και επαινέθηκε από τους κριτές.

Μετά την εμφάνισή της, η Αναστάζια ευχαρίστησε τον Μάικελ σε ανάρτησή της στο Instagram, γράφοντας: «Σε ευχαριστώ Μάικελ για όλη τη σκληρή δουλειά και το διασκεδαστικό χορευτικό. Όταν μαθαίνεις να χορεύεις χρειάζεσαι έναν υπομονετικό, ευγενικό και ενθουσιώδη δάσκαλο. Ένιωσα ότι πραγματικά αγαπάς να βοηθάς άλλους να μαθαίνουν χορό. Εύχομαι τα καλύτερα σε εσένα και ευελπιστώ να συναντηθούμε ξανά, φίλε μου».

dancing-foto-1

anastacia2
dancing-foto-3

dancing-foto-2