Γέρων Παΐσιος: Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι… εγγονή του (ΦΩΤΟ)

Η ίδια όταν έμαθε για τη συγγένειά της με τον γέροντα Παΐσιο ξαφνιάστηκε πολύ.

 

«Χάρηκα βέβαια. Τώρα μάλιστα που έγινε και άγιος, ένας λόγος παραπάνω. Ήταν μια σπουδαία προσωπικότητα. Νιώθω περήφανη.

»Η αλήθεια είναι πως δεν γνώριζα και πολλά πράγματα για τον βίο του μέχρις ότου με πληροφόρησαν οι εξαδέλφες μου πως είναι παππούς μας.

»Μόλις το έμαθα όμως πήρα ένα βιβλίο του και διάβασα. Έως τότε όμως ήξερα μόνο αυτά που τύχαινε να ακούσω καμιά φορά στην τηλεόραση.

»Από κοντά όμως δεν έτυχε να τον γνωρίσω ποτέ» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια Μαριώ!

Μια παλαιότερη συνέντευξή της, στην οποία η αγαπημένη καλλιτέχνιδα είχε αφηγηθεί τη ζωή της όλη, έγινε αφορμή για να κάνει τώρα τον γύρο του διαδικτύου η πληροφορία.

«Είναι αλήθεια! Παππούς μου ήταν» δήλωσε η ίδια σε εφημερίδα σε τηλεφωνική ενώ εξέφρασε την απορία «πού το θυμηθήκατε τώρα αυτό;»

Οπως σημείωσε εκ των υστέρων, είχε αναφερθεί δημοσίως στη συγγένειά τους μια φορά, πολύ παλιά, και «προφανώς τώρα κάποιοι το θυμήθηκαν πάλι, επειδή ο Παΐσιος έγινε άγιος πριν από λίγο καιρό» συμπέρανε.

Η Μαριώ έμαθε για τη συγγένεια που τη συνδέει με τη μεγάλη αυτή προσωπικότητα της Ορθοδοξίας μας πριν από περίπου δέκα χρόνια.

«Δεν το ήξερα καν. Το πληροφορήθηκα όταν ήρθαν και με βρήκαν σε μια συναυλία που έκανα στα Γιάννενα κάτι εξαδέλφες μου από την Ηγουμενίτσα, οι οποίες έχουν κι εκείνες την ίδια συγγένεια με τον Παΐσιο» μας είπε, συμπληρώνοντας ότι η εξ αίματος σχέση τους προέρχεται από την πλευρά της μητέρας της.

378a2e_

Περηφάνια

Η ίδια όταν έμαθε για τη συγγένειά τους ξαφνιάστηκε πολύ.

«Χάρηκα βέβαια. Τώρα μάλιστα που έγινε και άγιος, ένας λόγος παραπάνω. Ηταν μια σπουδαία προσωπικότητα. Νιώθω περήφανη. Η αλήθεια είναι πως δεν γνώριζα και πολλά πράγματα για τον βίο του μέχρις ότου με πληροφόρησαν οι εξαδέλφες μου πως είναι παππούς μας.

»Μόλις το έμαθα όμως πήρα ένα βιβλίο του και διάβασα. Έως τότε όμως ήξερα μόνο αυτά που τύχαινε να ακούσω καμιά φορά στην τηλεόραση.

»Από κοντά όμως δεν έτυχε να τον γνωρίσω ποτέ» είπε η Μαριώ, η οποία έχει και άλλους συγγενείς στο Αγιο Ορος.

«Ο πρώτος μου ξάδελφος είναι μοναχός εκεί. Πρώτα εκείνον γνώρισα και μετά τους άλλους συγγενείς μου στην Ελλάδα» σημείωσε η σπουδαία ρεμπέτισσα από τη Μικρά Ασία, που ήρθε στην Ελλάδα κυνηγημένη μέσα σε ένα καΐκι μαζί με την οικογένειά της.