Βόμβα στον ΑΝΤ1: Τα μάζεψε και έφυγε η “γυναίκα” της Ζέτας Μακρυπούλια στο κανάλι!

Επικρατεί βαβούρα στα γραφεία του σταθμού!

Τα μάζεψε κι έφυγε από τον ΑΝΤ1 το πρόσωπο που στήριξε την Ζέτα Μακρυπούλια, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr!

Ένα τρέξιμο επικρατεί στα γραφεία του σταθμού αφού αποτελεί παρελθόν πλέον ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του, μια γυναίκα που έπαιρνε τις πιο σημαντικές αποφάσεις και είχε στηρίξει μέχρι τέλους την Ζέτα και μέσα από το Vanda’s blog θα σας μεταφέρω όλο το παρασκήνιο..

Εδώ και κάποια 24ωρα έληξε η συνεργασία της υπεύθυνης ψυχαγωγίας του καναλιού στην βραδινή ζώνη, Παναγιώτα Σπανού, όπως μου αποκάλυψε πηγή μου…

Αποκλειστικό

Αιτία και αφορμή στάθηκε, όπως μου μεταφέρθηκε, η χαμηλή τηλεθέαση που σημείωσε το πρόγραμμα που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια, το “The Final Four”. Μετά από συναντήσεις με το κανάλι και οι δυο πλευρές θεώρησαν πως είναι καλό να γίνουν ριζικές αλλαγές για να έρθει η επιτυχία και αποφάσισαν να ξεκινήσουν από το μηδέν, βάζοντας ένα νέο πρόσωπο στην θέση της με πιο φρέσκες ιδέες!

Πληροφορίες μου, επίσης, αναφέρουν πως το πρόγραμμα θα μετακινήσει από Κυριακή βράδυ γιατί έχει βαρύ ανταγωνισμό αφού απέναντί του βρίσκεται το “Κόκκινο Ποτάμι” – στον ΣΚΑΙ – που σημειώνει απίστευτη επιτυχία και σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης!