Βόμβα στην αγορά με Σκλαβενίτη: Μετά τον Μαρινόπουλο “σώζει” και άλλο σούπερ μάρκετ κολοσσό!

Κίνηση ματ!

Υστερα από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη λιανική τροφίµων, η Σκλαβενίτης επιχειρεί δυναµικό άνοιγµα στη χονδρική. Η εταιρεία, µάλιστα, δηλώνει αποφασισµένη να διεκδικήσει µεγαλύτερο µερίδιο αγοράς µε τη θυγατρική της The Mart (πρώην Makro).

Αρµόδιες πηγές, µιλώντας στην «Ηµερησία», εξηγούν πως ο εν λόγω κλάδος είναι πολύ µεγάλος – υπολογίζεται πως υπερβαίνει σε αξία το 1 δισ. ευρώ– και, παρά τις αντιξοότητες, παραµένει ένα από τα υγιή κοµµάτια της ελληνικής οικονοµίας.

Το µέγεθος και η προοπτική, λένε, αποτελούν τον βασικό λόγο για τον οποίο η εταιρεία επέλεξε να εισέλθει στον χώρο. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η δηµιουργία του πρώτου ηλεκτρονικού καταστήµατος για επαγγελµατίες (business to business), το οποίο αναµένεται να ξεκινήσει στις αρχές Μαρτίου.

Πρόκειται για µια υπηρεσία που επέλεξε να προσφέρει η Τhe Mart στους χιλιάδες επαγγελµατίες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαλέξουν µέσα από τους 40.000 κωδικούς, και η οποία θα ενισχύσει την γκάµα των προσφερόµενων υπηρεσιών. Αυτές αφορούν στην παραγγελιοληψία από εξειδικευµένους πωλητές, την αποστολή εµπορευµάτων (delivery) και την εξυπηρέτηση µέσα από τηλεφωνικό κέντρο (call center).

Βόμβα στην αγορά με Σκλαβενίτη: Μετά τον Μαρινόπουλο