Βρέθηκε και μια βουλευτής που τα έχωσε στο κόμμα της οικογενειοκρατίας: ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ η καλύτερα ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ

Συγκεκριμένα η κ. Μεγαλοοικονόμου έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από το γραφείο του επικεφαλής της ΕΚ στο ισόγειο της Βουλής και άρχισε να φωνάζει: «εγώ θα αποκαλύψω πως πουλάει τους βουλευτές του». Στη συνέχεια είπε πως ο κ. Λεβέντης «δεν έχει ντροπή», ενώ θέλοντας να αφήσει και αιχμές σημείωσε: «πουλά τους βουλευτές του για μια έδρα στη ΝΔ».

Κατά τις πληροφορίες, το γεγονός που «έβγαλε» από τα ρούχα της την κ. Μεγαλοοικονόμου ήταν η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων που ακολούθησε της ομιλίας του Μάριου Γεωργιάδη στο συνέδριο της ΝΔ. Συγκεκριμένα, ενώ ο κ. Γεωργιάδης παρουσιάστηκε στο συνέδριο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως υπέρμαχος της μετεκλογικής συμπόρευσης των δύο κομμάτων (με ατάκες όπως: «Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα μαζί σας, εφόσον αγκαλιάσετε τις δικές μας θέσεις» και «νιώθω οικεία όποτε έρχομαι εδώ»), την Κυριακή το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διέψευδε τα σενάρια συνεργασίας, κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση από συγκεκριμένα ΜΜΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ