ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΤΟΥ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»! ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ! ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μην χάσετε αύριο την πατριωτική και ανεξάρτητη εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»! Αποκαλύπτουμε σε αναλυτικό ρεπορτάζ για λογαριασμό ποιας αλλοδαπής υπουργού μπούκαρε στα γραφεία ο νταής δικαστικός επιμελητής, προκειμένου να επιδώσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω υπουργός (αλλοδαπή), μαζί με τον πρωθυπουργό της απεργάζονται σχέδια κατά του ελληνισμού και των εθνικών μας δικαιωμάτων.

Η κυρία αυτή λοιπόν έστειλε τον δικαστικό επιμελητή να μας επιδώσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.Ανατριχιάζει για τα πατριωτικά μας αισθήματα και κατέφυγε στην ελληνική δικαιοσύνη για να μας τιμωρήσει!!! Για χάρη της αλλοδαπής υπουργού έλαβε χώρα το περιστατικό.

Σας υπενθυμίζουμε:

Το απόγευμα εισήλθε στα γραφεία της εφημερίδας  με απειλές   και βιαιοπραγίες νεαρός σωματώδης άντρας,  ο οποίος αναζητούσε τον Στέφανο Χίο. Κατά τη διάρκεια της εισόδου του ήταν ιδιαίτερα βίαιος και επιθετικός. Στη συνέχεια σημειώθηκε επεισόδιο με άνθρωπο της εφημερίδας, χωρίς να έχουν  διευκρινιστεί οι λεπτομέρειες ως προς το τι  ακριβώς συνέβη. Αμέσως μετά την είσοδο του σωματώδη άντρα, εισήλθαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, προφανώς μετά από συνεννόηση μαζί του.  Ο σωματώδης άντρας ισχυρίζεται ότι είναι δικαστικός επιμελητής και ότι κάποιος άγνωστος πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, προκειμένου να αποτρέψει την εξέλιξη του επεισοδίου.

m2

Δεκάδες άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, της  κρατικής ασφάλειας και άλλων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ  απέκλεισαν περιμετρικά τον χώρο γύρω από τα γραφεία της εφημερίδας μας. Οι «εισβολείς» αστυνομικοί προχωρούν σε προανακριτικές πράξεις, διακόπτοντας ουσιαστικά το έργο των δημοσιογράφων της εφημερίδας και της ιστοσελίδας.   Έχουμε βάσιμες υπόνοιες ότι εξελίσσεται προβοκάτσια σε βάρος της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» προκειμένου να μην κυκλοφορήσει αύριο. Aξίζει να σημειωθεί ότι το αυριανό φύλλο της εφημερίδας εμπεριέχει θέμα – φωτιά που αφορά σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα.

m3

Καταγγέλουμε τον αστυνομικό διευθυντή κ.Χριστόπουλο, ο οποίος δεν επιτρέπει την είσοδο των συνηγόρων της εφημερίδας ώστε να διασφαλιστούν τα νόμιμα συμφέροντα τόσο των εργαζομένων όσο και της εκδότριας εταιρίας.

m5

Αυτή τη στιγμή δεκάδες πατριώτες συρρέουν στα γραφεία της εφημερίδας προς συμπαράσταση στους εργαζομένους και διαμαρτύρονται για την στάση της αστυνομίας.gg_2

gg_1