«Βίτσιο κάποιων που αντί για κατοικίδιο θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά»: Σάλος από τις δηλώσεις του χρυσαυγίτη Ηλιόπουλου

Χαμό προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλο στην Επιτροπή του νομοσχεδίου για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

«Θα ξεκαθαρίσω τη θέση μας. Είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι. Η φύση έκανε τον άντρα και τη γυναίκα. Αν ήταν φυσιολογικό να γεννούν τα ομόφυλα ζευγάρια θα το είχε προβλέψει η φύση. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε ενάντια στη φύση για να ικανοποιήσουμε το βίτσιο κάποιων ανθρώπων που αντί να πάρουν κατοικίδιο θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά. Δεν θα μπούμε σε αυτή τη νοοτροπία. Υπάρχουν ξεκάθαρα οι οικογένειες με έναν άντρα και μία γυναίκα. Δεν μπορούν να μεγαλώνουν παιδιά με δύο άντρες ή με δύο γυναίκες. Το πρότυπο του πατέρα, το πρότυπο της μητέρας δεν μπορούμε να το στερήσουμε από τα παιδιά. Δεν είναι υγιές και δεν θα έχουμε μια υγιή κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

«Δεν μπορεί να μένει αναπάντητη η ρητορική μίσους. Αναφέρει τα παιδιά ως κατοικίδια, μιλάει για ανώμαλους», παρενέβη η Αννέτα Καββαδία από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Βλέπω ότι υπάρχει ένας πλειστηριασμός μειοδοσίας για την πατρίδα μας, ποιος θα δώσει περισσότερα προνόμια στους ομοφυλόφιλους, συναγωνίζονται ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία», είπε στην συνέχεια ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

«Πλειοδοτείτε ποιος θα δώσει περισσότερα δικαιώματα. Θα θέλατε εσείς κ. Μπακογιάννη και κ. Βενιζέλο όταν τα παιδιά σας μεγαλώσουν να ζήσετε να παντρευτούν και να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης με ένα άτομο του ιδίου φύλου και να υιοθετήσουν παιδί; Θα σας άρεσε αυτό το άτομο να μεγαλώσει σε μία τέτοια οικογένεια; Εύχομαι να μην σας συμβεί γιατί δεν θα το θέλατε. Ακούω μισή ώρα για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ζευγαριών» συμπλήρωσε, υποστηρίζοντας πως το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει σκοπό τη διάλυση της ελληνικής οικογένειας.