Βίντεο σοκ: Ελέφαντας ποδοπατά μέχρι θανάτου έναν άνδρα σε ινδουιστικό ναό

Τη σοκαριστική σκηνή του θανάτου ενός άτυχου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε στο δρόμο ενός εξαγριωμένου ελέφαντα με αποτέλεσμα να ποδοπατηθεί από το τεράστιο ζώο, κατέγραψε με την κάμερά του ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το συμβάν έλαβε χώρα πρόσφατα σε έναν ινδουιστικό ναό στην Κεράλα, στα νότια της Ινδίας.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο βλέπουμε μια ομάδα ανδρών να προσπαθεί να προσεγγίσει τον ελέφαντα, πράγμα που αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολο αφού το ζώο είναι εμφανώς εκτός ελέγχου. Όταν ξαφνικά το μεγαλόσωμο ζώο ορμά πάνω σε μερικούς Ινδούς που στέκονται κοντά, κάποιοι προλαβαίνουν να τρέξουν έγκαιρα και να γλιτώσουν. Δυστυχώς όμως ένας από αυτούς δεν προλαβαίνει να απομακρυνθεί και έτσι βρίσκεται κάτω από τα πόδια του ελέφαντα.

Το εξαγριωμένο ζώο ποδοπατά τον άνδρα και κατόπιν τον σηκώνει με την προβοσκίδα του και τον χτυπά στο έδαφος, αποτελειώνοντάς τον. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε λίγα λεπτά αργότερα.

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό τι προκάλεσε το περιστατικό, είναι γνωστό πως η ζωή υπό αιχμαλωσία προκαλεί υψηλά επίπεδα άγχους και μοναξιάς στους ελέφαντες, με αποτέλεσμα αυτά τα φονικά ξεσπάσματα.