Βάνα Μπάρμπα: «Στα @ρχιδι@ μου αν μου έχει κάνει μήνυση η Ελένη Φιλίνη» (video)

Αντιμέτωπες στα δικαστήρια θα βρεθούν η Βάνα Μπάρμπα και η Ελένη Φιλίνη, με αφορμή ένα χιουμοριστικό βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Dot στο οποίο η πρώτη εμφανίζεται να επικαλείται ατυχώς το όνομα της δεύτερης.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στο επίμαχο βίντεο η Βάνα ανέφερε «με λένε Ελένη Φιλίνη και τώρα κοντεύω τα 63. Έχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήμουν σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ», προκαλώντας την αντίδραση της συναδέλφου της, η οποία κινήθηκε νομικά.

Αν και η Βάνα ζήτησε συγγνώμη, η Ελένη δεν την δέχθηκε. Μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day ανέφερε πως έχει καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. «Προσβάλλουν την τιμή και την αξιοπρέπειά μου… Είναι λίγο αστείο να ζητάς συγγνώμη. Συγγνώμη λέμε όταν σε σκουντήξω, όχι μετά από όλη αυτή τη χυδαιότητα στο πρόσωπό μου! Όλη αυτή η προσβολή και το ψεύδος σβήνει με ένα συγγνώμη; Τ’ όνομά μου και την υπόληψη μου τα έχω πληρώσει με κόστος εγώ σ’ αυτή τη ζωή και ήταν επιλογή μου να κρατήσω το όνομά μου, την τιμή μου και την αξιοπρέπειά μου και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τη θίγει. Σε κανέναν και καμία!», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά της, σε δηλώσεις στο Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, η Βάνα ανέφερε πως η απάντησή της στην εκπομπή “κόπηκε” και παρουσιάστηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο και ξέσπασε!  «Εμένα με ρωτήσανε ποια είναι η δουλειά σας σαν Βάνα Μπάρμπα και απάντησα σαν Βάνα Μπάρμπα. Χλευάζοντας τον εαυτό μου σαν σταρ και πορνοστάρ. Αλλά κόπηκε η ερώτηση και φάνηκε έτσι. Αν κάποιος δεν το δέχεται, ας πάει στα δικαστήρια. Είπα ταπεινά συγγνώμη, τι άλλο να κάνω; Στα @ρχιδι@ μου αν μου έχει κάνει μήνυση! Δε με ενδιαφέρει τίποτα εμένα. Δεν είπα ποτέ τίποτα για την κοπέλα. Της έχω ζητήσει συγγνώμη, της έχω αφήσει μήνυμα. Είναι παρεξήγηση!», τόνισε.

Δείτε στα βίντεο όσα είπαν οι δύο ηθοποιοί: