Αυτός είναι ο πιο σέξι σκηνοθέτης και είναι… Κύπριος (ΦΩΤΟ)

Eίναι νέος, ωραίος αλλά πάνω από όλα ταλαντούχος!

Ο Νικόλας Ζηκόπουλος, είναι μόλις 24 ετών και θεωρείται ένας από τους πολλά υποσχόμενους σκηνοθέτες στο χώρο της σκηνοθεσίας ενώ πλέον είναι ομολογουμένως ένα μικρό “rising star” του χώρου.

Ο νεαρός Κύπριος είναι ο σκηνοθέτης της κωμικής σειράς του Alpha Κύπρου, “Η Φαμίλια”, η οποία συνεχίζει για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν μετά την ομολογουμένως επιτυχημένη πορεία της τόσο σε νούμερα τηλεθέασης, όσο και σε επίπεδο αλληλεπίδρασης των σκηνών και των ατακών της στα social media.φδφΟ Νικόλας Ζηκόπουλος, σκηνοθέτης της σειράς “Η Φαμίλια” μαζί με τους πρωταγωνιστές της σειράς, Χριστόδουλο Μαρτά και Πέννυ Φοινίρη.

Ο Νικόλας Ζηκόπουλος σπούδασε στην Σκωτία και την Μαδρίτη ενώ τελείωσε με άριστο το “First Class honours degree in Film an Media Studies” από το πανεπιστήμιο του Stirling ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σπούδασε με κρατική υποτροφία λόγω υψηλού γενικού. Ο Νικόλας είναι λάτρης του σινεμά ενώ έχει δουλέψει προηγουμένως στις τηλεοπτικές σειρές “Όνειρο”, “Κάρμα” και “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα”.

Η σκηνοθετική του ματιά, η άρτια τεχνική αλλά και το φιλικό περιβάλλον που διατηρεί και μεταλαμπαδεύει στους ηθοποιούς της σειράς, είναι συστατικά που τον έχουν ξεχωρίσει στο χώρο των media. Γνωρίστε τον καλύτερα και δείτε την πιο σέξι πλευρά του μέσα από αναρτήσεις στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram και μπορείτε να καταλάβετε γιατί θεωρείται ένας από τους πιο σέξι σκηνοθέτης και επαγγελματίες πίσω από τις κάμερες.

alphanews.live