από την ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι κατά την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο ο Ιβάν Σαββίδης είπε απευθυνόμενος στον διαιτητή της αναμέτρησης, Γιώργο Κομίνη: «Είσαι νεκρός».

Η εισβολή Σαββίδη

Αμέσως μετά την (προσωρινή όπως αποδείχτηκε) ακύρωση του τέρματος του ΠΑΟΚ, ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά» έφυγε από τη σουίτα του και κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο σε έξαλλη κατάσταση και κατευθυνόμενος προς τους διαιτητές ζήτησε το λόγο για το ακυρωθέν τέρμα.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο, συνεχείς διαβουλεύσεις με τους παράγοντες των δύο ομάδων και μερική εκκένωση του γηπέδου της Τούμπας, με τον διαιτητή να επικυρώνει τελικά το τέρμα στον «Δικέφαλο του Βορρά» και την ΑΕΚ να αποχωρεί.

Η διοίκηση των κιτρινόμαυρων αρνήθηκε να κατεβάσει τους παίχτες στον αγωνιστικό χώρο καταγγέλλοντας επίσης την εισβολή του μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ, με πιστόλι. Επίσης από την ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι κατά την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο ο Ιβάν Σαββίδης είπε απευθυνόμενος στον διαιτητή της αναμέτρησης, Γιώργο Κομίνη: «Είσαι νεκρός».

Από την Ένωση, συμπλήρωναν χαρακτηριστικά: «Υπό συνθήκες τρομοκρατίας, η ΑΕΚ δεν κατεβαίνει στο γήπεδο για να παίξει».

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να εκτραπεί από τον στόχο της, ο οποίος είναι ένα «καθαρό» πρωτάθλημα.