Απο την πίσω πόρτα στην παραλία: Δείτε πώς το κάνουν διακριτικά! (pics)

Το πρωκτικό σεξ έχει πάψει να θεωρείται πια ταμπού. Όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν την σεξουαλική αυτή πρακτική συνειδητά και δεν το αρνούνται.

Οι στάσεις του πρωκτικού σεξ εμπλουτίζονται συνεχώς. Δείτε μερικές από τις πιο διαδεδομένες.

Το πρωκτικό 90 μοίρες ή αλλιώς το πρωκτικό της παραλίας. 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια γωνία 90 μοιρών με τον σύντροφό σας.. Η κάθετη διείσδυση θεωρείται πολύ πιο εύκολη, η γυναίκα δεν πονά και δίνει την ευκαιρία και στους δυο εραστές να παίζουν ο ένας με το σώμα του άλλου. Σύμφωνα με τους sex editors του εξωτερικού πολλά είναι τα ζευγάρια που συνηθίζουν να κάνουν πρωκτικό έρωτα με αυτή τη στάση στην παραλία, γιατί θεωρούν πως είναι η πιο διακριτική από όλες. Ακόμα και αν υπάρξει κάποιο αδιάκριτο βλέμμα μπορούν εύκολα να υποκριθούν πως απλά έχουν ξαπλώσει και χαζεύουν το ηλιοβασίλεμα και το κύμα.

 

Το ψαλίδι

Είναι μια εξίσου διαδεδομένη στάση στο πρωκτικό σεξ. Το βασικό πλεονέκτημά της είναι το ότι επιτρέπει στον άνδρα να έχει καλό έλεγχο στο γυναικείο σώμα και να είναι ακόμα πιο προσεκτικός ώστε να μην την πονέσει.

H διασταύρωση

Εδώ ο άνδρας διεισδύει στη γυναίκα σχηματίζοντας μια μικρή γωνία με το γυναικείο σώμα. Κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να χαλαρώνει τη γυναίκα κάνοντάς της ένα απαλό μασάζ στην πλάτη. Το πλεονέκτημα για εκείνον είναι οπτικό, είναι πολύ διεγερτικό να βλέπει το γυναικείο σώμα ερεθισμένο και ξαπλωμένο μπροστά του να υποτάσσεται στις ορέξεις του. Η γυναίκα από την άλλη μεριά μπορεί να απολαύσει καλύτερα τη συνουσία μιας και το άνοιγμα δεν είναι πολύ μεγάλο και η διείσδυση δεν είναι πολύ βαθιά ώστε να πονάει.

 

ladytimes