Αποσύρει μετά τους εμπρησμούς τα περίπτερα στη Γλυφάδα ο Γκουριώτης και καταγγέλλει

Σε  ένδειξη διαμαρτυρίας για την αδυναμία, όπως καταγγέλλει, του Δήμου να προστατέψει τα περίπτερα και τους ανθρώπους των δημοτικών παρατάξεων που τα στελεχώνουν, η δημοτική παράταξη «Η Γλυφάδα μπροστά» αποσύρει το σύνολο των προεκλογικών περιπτέρων από την πόλη.

Ο συνδυασμός «Η Γλυφάδα Μπροστά» καλεί τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου να αναλάβει τις ευθύνες του για το κύμα εγκληματικότητας που, όπως καταγγέλλει, σαρώνει την Γλυφάδα.

«Είχαμε προειδοποιήσει για την εγκληματικότητα και την ανομία στην Γλυφάδα. Ήδη οι εγκληματίες αλλοιώνουν το εκλογικό αποτέλεσμα αναγκάζοντάς μας να αποσύρουμε τα εκλογικά μας περίπτερα προκειμένου να διασφαλίσουμε την σωματική ακεραιότητα των πολιτών της Γλυφάδας που τα στελεχώνουν. Η Δημοκρατία πρέπει να αντιδράσει» τόνισε ο  υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Γλυφάδα Μπροστά» Τάσος Γκουριώτης.

Οι δημότες που θέλουν να ενημερωθούν μπορούν να το κάνουν είτε μέσω Διαδικτύου είτε προσερχόμενοι στο προεκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης στην Α.Παπανδρέου 92 και Λ.Βουλιαγμένης.