Αποκλειστικό! Η εκπομπή που κόβει ο Σαββίδης και οι νέες παρουσιάστριες που φέρνει στο Έψιλον! Το δυνατό χαρτί που θα φέρει τα πάνω κάτω!

Το Έψιλον και επίσημα θα περάσει στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη ο οποίο είναι διατεθειμένος να κάνει ραγδαίες αλλαγές για να αγγίξει την κορυφή!

Όπως είπε και ο ίδιος στην ομιλία που έκανε, για την ενημέρωση των υπαλλήλων του σταθμού, στόχος του δεν είναι το 6% – 7% που κάνει τώρα το κανάλι, αλλά η πρώτη θέση.Αυτό όπως καταλαβαίνετε, για να συμβεί θα πρέπει να στηθούν όλα από την αρχή, μιας και κανένα πρόγραμμα του σταθμού όπως είναι στα σημερινά δεδομένα, εκτός της Τατιάνας Στεφανίδου, δεν είναι επιτυχημένο! Διαβάστε παρακάτω…

Αρχικά, πραγματοποίησε κάποια ραντεβού με ορισμένες παρουσιάστριες που απασχολούνται ήδη στο κανάλι προκειμένου να δουν πως μπορεί να συνεχίσει η συνεργασία τους, αφού τα συμβόλαιο «τρέχουν» και δεν μπορεί προς το παρόν να αφήσει κάποια εκτός. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει ξανά στο youweekly.gr, ήδη πρόκειται να γίνουν κάποιες αλλαγές από τον Ιανουάριο που αφορούν τις εκπομπές που είναι ήδη στον αέρα. Όπως της Κατερίνας Καινούργιου που μετά τα τόσο χαμηλά νούμερα που σημειώνει στην πρωινή ζώνη, για να «σωθεί» πρέπει να αλλάξει. Έτσι θα βγάλει όλη την γκόσιπ θεματολογία, που δεν κάνει νούμερα στην εκπομπή και θα στοχεύσει περισσότερο στις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τηλεθεάτριες(!).

Η Τατιάνα Στεφανίδου θα μείνει ως έχει αφού το κανάλι και ο νέος καναλάρχης την πιστεύει πολύ και θα επενδύσει πάνω της. Ο Μένιος Φουρθιώτη

youweekly

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ