Αποκλείστηκε η Γιάννα Τερζή από τον τελικό της Eurovision- Προκρίθηκε η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα

Γιάννα Τερζή και Ελένη Φουρέιρα διαγωνίστηκαν σήμερα στη σκηνή της Eurovision στον α’ ημιτελικό. Παρά τη πολύ καλή της εμφάνιση η Γιάννα Τερζή και η ελληνική συμμετοχή αποκλείστηκαν από τον τελικό, ενώ η Ελένη Φουρέιρα και η Κύπρος πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο.

Η Γιάννα Τερζή, η τραγουδίστρια που φέτος μας εκπροσωπεί στον διαγωνισμό της Eurovision έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Παρά τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε στις πρόβες της, η Γιάννα κατάφερε να αφήσει όλα τα άσχημα που πέρασε αυτές τις ημέρες και να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Το τραγούδι με τίτλο «Όνειρό μου» υπογράφουν οι: Γιάννα Τερζή- Άρης Καλημέρης- Δημήτρης Σταματίου- Μιχάλης Παπαθανασίου.

Φορώντας ένα λευκό φόρεμα, με μακριά μανίκια και έχοντας βαμμένο το ένα της χέρι μπλε, η Γιάννα Τερζή ερμήνευσε το κομμάτι της. Η τραγουδίστρια έλεγχε το φωτισμό με τα χέρια της, συνοδεία καπνού. Προσπάθησε για το καλύτερο και πλέον όλοι ελπίζουμε σε… πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Καλή επιτυχία Ελλάδα!