Αποκαλυπτική Canalis σε τρελό χορό με 82χρονο συνοδό

Η 36χρονη Εlisabetta τα έδωσε και τα έδειξε όλα σε επίσημο χορό στην Όπερα της Βιέννης.

Στο τσακίρ κέφι ήρθε η Εlisabetta Canalis και μάλιστα σε ένα επίσημο γεγονός. Η Ιταλίδα καλλονή και πρώην αγαπημένη του παντρεμένου George Clooney είχε ένα ατύχημα καθώς χόρευε με τον συνοδό της Richard Lugner.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η 36χρονη Εlisabetta φόρεσε την μακριά κατακκόκινη τουαλέτα της για τον επίσημο χορό στη Αυστρία στην Οπερα της Βιέννης για να συνοδεύσει τον 82χρονο δισεκατομμυριούχο Richard Lugner.

Δεν υπολόγισε σωστά όμως και όταν σήκωσε τα χέρια της για να χορέψει έγιναν τα αποκαλυπτήρια. Το επάνω μέρος του φορέματος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το πλούσιο μπούστο της και όσοι ήταν εκεί είχαν την τύχη να απολαύσουν το στήθος της.

Η Canalis που δεν φαίνεται να πτοήθηκε από το… ατύχημα που είχε συνέχισε να διασκεδάσει. Μάλιστα σε όσους έσπευσαν να σχολιάσουν απάντησε: «Εδώ είναι πολύ όμορφα. Είναι υπέροχο να ακούς τους τραγουδιστές. Είναι κάτι που πρέπει να το ζήσετε».

Η Canalis εκτός από το «nipplegate» – έτσι το χαρακτήρισαν οι αυστριακές εφημερίδες- είχε να… απολογηθεί και για την έξοδό της με τον κατά 46 χρόνια μεγαλύτερο συνοδό της: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να διασκεδάζω και να συνομιλώ με ανθρώπους που είναι μεγαλύτεροί μου».