Αποκάλυψη: Το 52χρονο κτήνος που απήγαγε και βίαζε την 22χρονη φοιτήτρια στη Δάφνη το έχει ξανακάνει και με άλλες κοπέλες…

Σκηνές φρίκης στο ημιυπόγειο διαμέρισμα της Δάφνης
– Ο σχεδόν τυφλός 53χρονος νάρκωσε και βίασε κατ’ επανάληψη την κοπέλα
– Η 22χρονη αγκάλιασε τους αστυνομικούς και φιλούσε τα χέρια τους

Πάγωσε ολόκληρη η Ελλάδα από την είδηση για τον βιασμό της 22χρονης κοπέλας μέσα στο διαμέρισμα-κολαστήριο.

Κανείς δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως βρήκε την αρρωστημένη δύναμη ένας σχεδόν τυφλός και υπέρβαρος άνδρας να παγιδεύσει μια νεαρή γυναίκα, να την ακινητοποιήσει και να την βιάσει.

Ο δράστης σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας είχε “παγιδεύσει” με κάμερες τον χώρο του σπιτιού. Όταν η κοπέλα μπήκε στο διαμέρισμα φαίνεται ότι κατάφερε να την ακινητοποιήσει ναρκώνοντάς την. Στη συνέχεια την έδεσε σε μια πολυθρόνα και τη βίασε κάνοντας μάλιστα χρήση σεξουαλικών ομοιωμάτων. Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι βρήκαν στο χώρο αρκετά τέτοια βοηθήματα και ομοιώματα γεγονός που μαρτυρά ένα άτομο προβληματικό.

Ο 53χρονος βάσει πορίσματος ειδικής επιτροπής είναι κατά 90% ως 95% τυφλός. Είναι επίσης υπέρβαρος. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι είναι ικανός για ένα τέτοιο έγκλημα. Φαίνοταν άτομο που έχει ανάγκη βοήθειας, είχε μάλιστα καταφέρει να ενταχθεί στο πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι του δήμου Δάφνης.
Αυτός ήταν και ο λόγος που η 22χρονη βρέθηκε στο0 σπίτι του. Η κοπέλα είναι φοιτήτρια και έκανε την πρακτική της στο πρόγραμμα του δήμου.

Η 22χρονη πήγε στο σπίτι του 53χρονου το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Από τότε τα ίχνη της χάθηκαν. Οι δικοί της άνθρωποι άρχισαν να την αναζητούν και δήλωσαν εξαφάνιση στην αστυνομία. Ευτυχώς είπαν πως ήταν στο πρόγραμμα του δήμου και έτσι οι αστυνομικοί βρήκαν την άκρη του νήματος… Έτσι έφτασαν στον πόρτα του 53χρονου.

Αυτό που έχει συγκλονίσει τους αστυνομικούς είναι πως όταν η κοπέλα ένιωσε πως είναι ασφαλής, όταν κατάλαβε πως οι αστυνομικοί έβαλαν τέλος στο 24ωρο μαρτύριό της είναι πως τους αγκάλιασε και άρχισε να τους φιλάει τα χέρια από ευγνωμοσύνη…

Οι αστυνομικοί μαζί με τις κάμερες κατάσχεσαν έναν υπολογιστή και σκληρούς δίσκους από το σπίτι του δράστη και εξετάζουν τώρα όλα τα ενδεχόμενα. Ερευνούν ακόμη και το ενδεχόμενο να μετέδιδε ζωντανά στο Internet τις φρικτές πράξεις σε βάρος της 22χρονης κοπέλας ή να “ανέβαζε” τα βίντεο που κατέγραφε στο διαδίκτυο. Με δεδομένο το πρόβλημα στην όρασή του οι αστυνομικοί εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο να το έκανε κατά παραγγελία ή και με βοήθεια τρίτων…

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του δράστη και ένα σπρέι αιθέρα με το οποίο φαίνεται ότι κατάφερε να ναρκώσει την κοπέλα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την όρασή του ο 53χρονος, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί και για κλοπές.

Τι λέει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού για τον 53χρονο

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της ιδιοκτήτριας του υπογείου της φρίκης, Κυριακής Καρμέτη, στο οποίο συνελήφθη έπειτα από έφοδο της ΕΛΑΣ ο 53χρονος τυφλός, ο οποίος κατηγορείται ότι επί 24 ώρες βίαζε μία 22χρονη κοπέλα, αφού πρώτα τη νάρκωσε.

Όπως είπε είδε τη νεαρή κοπέλα να βγαίνει από το υπόγειο τυλιγμένη σε σεντόνι ενώ φώναζε πως πονάνε τα πόδια της. Αναφορικά με τον δράστη τον οποίο χαρακτηρίζει “δύστροπο και δύσκολο άνθρωπο”, βγήκε από το σπίτι συνοδευόμενος από τους έμπειρους αστυνομικούς με σκυμμένο το κεφάλι.

newsit