Αποκάλυψη «βόμβα» για το μυστηριώδη θάνατο της Μαρίας Ιατρού

Σε εγκληματική ενέργεια  αποδίδει η οικογένεια της Μαρίας Ιατρού, το θάνατό της. Ο πραγματογνώμονας που έχουν ορίσει μάλιστα οι δικοί της έχει αποκαλύψει πως  «το αυτοκίνητο ήρθε σε επαφή με άλλο και έφυγε από την πορεία του».

«Έγκλημα ο θάνατός της» υποστηρίζει η οικογένεια

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 36χρονης μητέρας από το Λουτράκι κατέθεσε συμπληρωματικό υπόμνημα στην εισαγγελία. Οι νέες μαρτυρίες για το πότε και το που βρέθηκε η πινακίδα του αυτοκινήτου της αλλά και οι ισχυρισμοί ότι στο αυτοκίνητο υπήρχαν πολλά χρήματα πρέπει να εξεταστούν.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα ρίξει φως στην υπόθεση

Η Μαρία Ιατρού έφυγε  μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής του Πάσχα, από το Λουτράκι Κορινθίας, με προορισμό την Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Εκεί θα έμενε σε έναν ξάδελφο της. Όμως μετά από 15 ημέρες, ανασύρθηκε νεκρή από το αυτοκίνητό της που βρέθηκε στον βυθό της θάλασσα της Αμφιλοχίας.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα ρίξει φως στην υπόθεση. Ερωτήματα προκύπτουν για το εάν κάτι  μεσολάβησε από την ώρα που έφυγε από το σπίτι της μέχρι  την ώρα που οι κάμερες κατέγραψαν το αυτοκίνητο της να περνά από τα διόδια της  γέφυρας Ρίου  Αντιρρίου, αλλά και για τις ώρες που σύμφωνα με τον συγγενή της επικοινωνούσαν με μηνύματα.

Πηγή: Star