Αντέχεις την αλήθεια; Οι 5 ερωτικές στάσεις που ΟΛΟΙ οι άντρες λατρεύουν

Έχουν και οι άντρες τις αδυναμίες τους… Τουλάχιστον πέντε και αναφερόμαστε στις αγαπημένες τους ερωτικές στάσεις…

1. Γυναίκα από πάνω: Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε άντρα (εντάξει πάνω από μια συγκεκριμένη ηλικία) θα σου πει πως αυτό που τον τρελαίνει στο κρεβάτι είναι να ικανοποιεί την παρτενέρ του. Αυτή η στάση σε βάζει στη θέση του οδηγού δηλαδή σου προσφέρει τον απόλυτο έλεγχο και αυτό είναι ακριβώς που ξέρει ότι θες. Εκμεταλλεύσου τον έλεγχο και επέλεξε τον ρυθμό που θα σε φέρει πιο κοντά στην κορύφωση. Το μπόνους για εκείνον σε αυτή τη στάση είναι ότι έχει τις καμπύλες σου σε πλήρη θέα.

2. Ανάποδη καουμπόισσα: Η ανάποδη εκδοχή της στάσης ‘γυναίκας από πάνω’ συγκαταλέγεται στις αγαπημένες επιλογές του καθώς και του προσφέρει τη θέα του doggy style, αλλά και την αίσθηση πως έχεις εσύ τον έλεγχο. Αυτή η στάση δεν σας δίνει τη δυνατότητα να κοιτάει ο ένας τον άλλον, αλλά είναι ιδανική για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα. Αν θες οπωσδήποτε να τον κοιτάξεις απλά γύρισε το κεφάλι σου και κοίταξέ τον για λίγα δευτερόλεπτα με το πιο παθιασμένο βλέμμα που διαθέτεις.

3. Doggie Style: Αυτή είναι η στιγμή που έχει τον απόλυτο έλεγχο και επιλέγει εκείνος την ταχύτητα της διείσδυσης. Επίσης έχουμε καταλήξει πως είναι η απόλυτη στάση για να νιώθει ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, γεγονός που ανεβάζει τον αντρικό του εγωισμό. Πριν προλάβεις να μας πεις ότι δεν είναι η αγαπημένη σου στάση σκέψου ότι προσφέρεις στον καλό σου την υπέρτατη απόλαυση.

4. Στα όρθια: Είναι τέλεια επιλογή για το σεξ ‘σε θέλω τώρα’ που τον κάνει να αισθάνεται ακαταμάχητος. Είτε στηρίζεσαι στον τραπέζι της κουζίνας με εκείνον πίσω σου είτε σε κρατάει στην αγκαλιά του με την πλάτη σου στον τοίχο είναι η αγαπημένη αντρική στάση για τα λεγόμενα quickies που δεν πρέπει να βγάλετε από τη ρουτίνα σας.

5. The Lap Dance: Πες του να καθίσει στην καρέκλα και μετά βολέψου στην αγκαλιά του. Λατρεύει την αίσθηση που του δίνεις και πως έχεις για ακόμη μια φορά τον έλεγχο. Αυτή η στάση προσφέρει το μεγάλο πλεονέκτημα του να είναι τα σώματά σας διαρκώς ενωμένα, να έχετε οπτική επαφή και να φιλιέστε συνεχώς. Επιπλέον έχει ελεύθερα τα χέρια του για να σε τραβάει κοντά του, να σε πιάνει στους γοφούς, να σε χαϊδεύει στην πλάτη ή ακόμη να τραβάει (ελαφρώς!) τα μαλλιά σου.

queen.gr