Ανατριχίλα για Δημήτρη Γραικό: Το οργανωμένο έγκλημα, η σύζυγος και η «εξαφάνιση»

Ποιες οι εξελίξεις στη μυστηριώδη εξαφάνιση του Δημήτρη Γραικού;

Τη νέα σημαντική εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση ακριβώς ένα χρόνο μετά το χαμό του Δημήτρη Γραικού, αποκάλυψε το «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου.

Η σύζυγος του αγνοούμενου δεν γνώριζε τη νέα τροπή στην υπόθεση και ξαφνιάστηκε όταν ενημερώθηκε από την Αγγελική Νικολούλη.

Στη συζήτηση που είχαν αναρωτήθηκε πως μπορεί κάποιος να σκοτώσει με τέτοια ευκολία έναν άνθρωπο τη στιγμή που δεν είχε πειράξει κανέναν.

Αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στο σημείωμα που του άφησε στο σπίτι όταν είδε ότι αργεί να επιστρέψει.

Στο στούντιο βρέθηκε ο νομικός εκπρόσωπος των αδελφών του αγνοούμενου επιχειρηματία Νίκος Διαλυνάς.

«Ό,τι συνέβη, συνέβη στο δρόμο κοντά στο σημείο απ’ όπου έφυγε. Το κινητό του έκλεισε στις 5.32 το απόγευμα και όχι μετά τις 4 που έλεγε η σύζυγος του. Η γνώμη μας είναι πως πρόκειται για οργανωμένο έγκλημα, γιατί δεν θα μπορούσε μόνο του ένα άτομο να τον σκοτώσει , να τον βγάλει από το αυτοκίνητο και να το εξαφανίσει.

 

Οι πληροφορίες μας λένε πως το αυτοκίνητο βρίσκεται σε ακτίνα είκοσι χιλιομέτρων από το σημείο που θεάθηκε ο Γραικός για τελευταία φορά. Είμαστε σε επαφή με Αμερικανικές και Αγγλικές εταιρίες, που παρέχουν φωτογραφίες περιοχών σε συγκεκριμένες ώρες και έχουν ληφθεί από δορυφόρους.

Σύντομα θα έχουμε όλες τις απαντήσεις. Σ’ αυτήν την υπόθεση ακόμη και το κίνητρο, θεωρούμε πως είναι μπερδεμένο», είπε χαρακτηριστικά.

fimes

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ