Αλλαγή καναλιού, πορείας ή και τα δύο; Ο Δημητρης Παλαιολόγου δεν σταματάει να μας εκπλήσσει ποτέ!

  Το καλοκαίρι τελειώνει και οι φήμες για μεταγραφές και μετακινήσεις παρουσιαστών και δημοσιογράφων όχι μόνο ξεκίνησαν αλλά μας επιφύλασσαν και μεγάλες εκπλήξεις. Μία απ’ αυτές; Ο Δημήτρης Παλαιολόγου, πέρα από την εκπομπή του “Palaiologou Show”, θα συμμετέχει και σε πάνελ γνωστής εκπομπής σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. Η μεγάλη αλλαγή που έκανε ο παρουσιαστής στις τελευταίες εκπομπές του σε περιφερικό κανάλι αποτέλεσε το ερέθισμα για να του δώσουν οι υπεύθυνοι του πανελλαδικού καναλιού μια ευκαιρία και ο Δημήτρης Παλαιολόγου φυσικά την άρπαξε.

Ο ρόλος του θα είναι συγκεκριμένος και ο χρόνος της στήλης της εκπομπής μικρός. Ο ίδιος όμως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή του τη νέα αρχή. Επιπλέον, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ένα άλλο περιφερειακό κανάλι έχει κάνει μια άκρως δελεαστική πρόταση για την, ήδη υπάρχουσα, εκπομπή “Palaiologou Show” που έχει βάλει τον γνωστό παρουσιαστή σε σκέψεις.

Που θα τον πρωτοκαμαρώσουμε; Θα δείξει.

Προς το παρόν πάρτε μια γεύση από τα back stage φωτογράφισης που έκανε σε μηνιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης το οποίο θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες.

Νίκος Μαστρογιάννης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ