Αληθινή Ιστορία: Μάνα και κόρη κάνουν σεξ με τον ίδιο άνδρα (Εικόνες)

Όταν η Marie Summers θα παντρευτεί το επόμενο έτος, θα υπάρχει ένα σημαντικό άτομο που θα λείπει από την τελετή. Η κόρη της νύφης, Danni δεν αντέχει να βλέπει τη μαμά της να ανταλλάσσει όρκους αιώνιας πίστης με τον άντρα που της είχε κλέψει…

Ο παράνομος δεσμός, γράφει η Mirror, του πρώην της Danni με τη μητέρα της, σχεδόν θα τίναζε στον αέρα την οικογένεια. Ωστόσο, η νεαρή κατάφερε και συγχώρησε την μητέρα της: «Δεν θα πάω στο γάμο γιατί θα ήταν πολύ αλλόκοτο για όλους. Δεν μπορώ να ξεχάσω τι έγινε, αλλά έχω συγχωρήσει τη μαμά μου και είμαι χαρούμενη για εκείνη», λέει η Danni. «Ο δεσμός τους μου ράγισε τη καρδιά, και είχε μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή μου, αλλά έμαθα ότι το αίμα νερό δε γίνεται. Μόνο μια μαμά έχει κανείς. Δε περίμενα βέβαια ότι θα με πλήγωνε με αυτό τον τρόπο, αλλά είχα μονάχα μια επιλογή: να το ξεπεράσω ή να τη χάσω. Δεν ήμουν έτοιμη να τη χάσω», συμπλήρωσε.

Η ίδια είναι πλέον χαρούμενη με τον νέο της σύντροφο, Damion Airth, αφότου χώρισε από τον Anthony όταν εκείνος της εξομολογήθηκε ότι είχε κάνει σεξ με τη μητέρα της. Συντετριμμένη, εγκατέλειψε μέχρι και την πόλη όπου μεγάλωσε.  «Οι άνθρωποι θα σκεφτούν ότι είμαι τρελή που τη συγχώρησα, αλλά είναι η μαμά μου και την αγαπώ. Σκέφτηκα ότι ήταν απλά σεξ ή μια φτηνή σχέση, αλλά είναι ερωτευμένη με τον Anthony και έτσι έπρεπε να το διαχειριστώ», είπε.

Η  Danni γνωρίστηκε με τον νεαρό, τον Οκτώβριο του 2011, όταν εκείνη ήταν  μόλις 17 ετών. Ο Anthony, τώρα 34, ήταν ο θείος ενός οικογενειακού φίλου και γρήγορα άρχισε να βγαίνει με την έφηβη. «Ήξερα ότι ο Anthony ήταν γοητευτικός και γυναικάς, αλλά ήταν τόσο καλός μαζί μου. Μου φερόταν σαν ενήλικη, κάναμε συζητήσεις, πηγαίναμε σινεμά, μου αγόραζε δώρα. Η μητέρα μου σημείωσε ότι ο Anthony ήταν όμορφος αλλά δεν πήγε το μυαλό μου αλλού γιατί ήμασταν φίλες. Εκείνη, μου έλεγε ότι μερικές φορές φερόμουν στον Anthony άσχημα, επειδή ήμουν νέα ήθελα να βγαίνω έξω με τους φίλους μου και δεν καταλάβαινα γιατί ήθελε να κάθεται εκείνος σπίτι με τη μαμά μου. Έξι μήνες μετά τη σχέση μας, ο Anthony είχε ένα ατύχημα και έπρεπε να μείνει στο κρεβάτι για βδομάδες – έμεινε μαζί μας στο Long Eaton στη Βρετανία γιατί δεν ήθελε να επιβαρύνει την αδελφή του», αναφέρει η Danni.

«Δεν θα πω ψέματα, μου άρεσε ο Anthony αλλά ήταν το αγόρι της κόρης μου και ποτέ δε σκέφτηκα ότι θα γινόταν κάτι. Ήταν όλα αθώα», εξηγεί από τη μεριά της η Marie. Αλλά όσο αθώο και να ήταν στην αρχή, το σεξ δεν άργησε να έρθει. «Απλά συνέβη», λέει η γυναίκα που είναι και γιαγιά επτά εγγονιών. «Δεν ήταν κάτι που το σχεδιάζαμε, αλλά από τη στιγμή που κοιμηθήκαμε ήταν κάτι που ήταν γραπτό να γίνει. Το ερώτημα ήταν αν θα έπρεπε να το πούμε στην Danni- δεν ήθελα να την πληγώσω», λέει η μητέρα.

«Φερόταν περίεργα ο Anthony και έτσι ξαφνικά, ξέσπασε σε κλάματα. Τον ρωτούσα συνέχεια τι είχε συμβεί και εκείνος δε μου απαντούσε. Είχα κουραστεί και απείλησα να φύγω αν δε μου έλεγε το λόγο, όταν εκείνος τελικά είπε ”κοιμήθηκα με τη μαμά σου”. Μου έπεσε το σαγόνι», θυμάται η Danni για τη στιγμή που ο αγαπημένος της της ανακοίνωσε το δυσάρεστο αυτό νέο.

«Πήρα τηλέφωνο τη μητέρα μου», συνεχίζει τη διήγηση «και τη ρώτησα αν όλα αυτά αλήθευαν και εκείνη απάντησε ναι. Της το έκλεισα. Ήταν η τελευταία φορά που της μίλησα. Της ξαναμίλησε έπειτα από ένα χρόνο. Δε μπορούσα να αντιμετωπίσω τα αδέλφια μου και τον πατέρα μου, να τους πω τι είχε συμβεί οπότε έκοψα επαφές και μαζί τους», ανέφερε η νεαρή.

«Ειλικρινά δεν ήξερα ότι ήταν τόσο ερωτευμένη με τον Anthony. Τον αγαπούσα και τον ήθελα», λέει η Marie από τη μεριά της η οποία έπειτα από ένα εύλογο χρονικό διάστημα αποκατέστησε τις σχέσεις της με την πληγωμένη της κόρη και πλέον είναι και πάλι αγαπημένες.

mmb02Η Marie με τον Anthonymmb05H Marie με την κόρη της Danni

mmb01mmb03mmb04

AdTech Ad

boro