Αληθινή Εξομολόγηση – Νίκη 45 ετών: «Δεν άντεξα! Πήγα με 2 φίλους του άντρα μου και»

Είμαι η Νίκη, παντρεμένη με τον

Κώστα, 45 χρονών και κρατιέμαι αρκετά καλά, με λίγα κιλά παραπάνω, αλλά ακόμα ελκυστική όπως διαπιστώνω από τους άντρες που με κοιτάνε.
Το δυνατό μου σημείο, είναι το μεγάλο και φυσικό στήθος μου, με μεγάλες ρώγες που ξεσηκώνει τα βλέμματα όταν μένω γυμνόστηθη στην παραλία. Με τον Κώστα, έχουμε έντονη σεκς ουαλική ζωή που την κάνουμε πιπεράτη, φτιάχνοντας ιστορίες την ώρα που γα……. Η αγαπημένη μας φαντασίωση, είναι να με γ…. πα…… δυο άντρες και ο Κώστας να βλέπει.
Το καλοκαίρι φιλοξενούσαμε δυο φίλους του Κώστα και το βράδυ βγήκαμε και ήπιαμε, περνώντας καλά και διασκεδάζοντας. Γυρνώντας σπίτι, πέσαμε στο κρεβάτι και κ….. αρχίσαμε το αγαπημένο μας παιχνίδι. Η παραλλαγή που διάλεξα να διηγούμαι στον Κώστα ενώ με γ…., ήταν να με γ….. οι δυο φίλοι του και για να γίνω πιο ρεαλιστική μαζί με τον π…. του Κώστα, χρησιμοποιούσα ένα δονητή, δείχνοντας του πως έπαιρνα τους δυο π…. των φίλων του. Έ…. σαν τρελός κι εγώ το ίδιο. Το πρωί ο Κώστας έφυγε στη δουλεία κι εγώ ολόγυμνη στο κρεβάτι αναπολούσα κ…. τη χθεσινή νύχτα. Με κ….. τρελά το σενάριο που φτιάξαμε να με γ….. οι δυο φίλοι του.
Πήρα δυο δονητές και άρχισα να παριστάνω ότι με γ….. οι δυο φίλοι του άντρα μου. Έ…. δυνατά, αλλά συνέχισα αχόρταγα να παίζω, ενώ φανταζόμουν την π….. Τότε είδα ότι από τη μισάνοιχτη πόρτα, με παρακολουθούσαν κρυφά οι φίλοι του άντρα μου, παίζοντας τις ψωλές τους, που ήταν τεράστιες.
– Σας αρέσει αυτό που βλέπετε αγόρια;…
τους ρώτησα βραχνά, για να μου απαντήσουν αμέσως καταφατικά.
– Τότε γιατί δεν έρχεστε μέσα να βλέπετε καλύτερα;…
τους κάλεσα, φέρνοντας τους αμέσως να παίζουν τις ψ….. τους δίπλα μου, ενώ εγώ γ…… με τους δυο δονητές.
– Όπως βλέπετε, με καυλώνει τρελά να έχω δυο π….. να με γ….!
– Τότε γιατί δεν παίρνεις δυο αληθινούς;…
με προκάλεσε ο ένας.
– Θέλετε και οι δυο να με γ…. π……..;
ρώτησα παιχνιδιάρικα για να ακούσω ότι το θέλουν σαν τρελοί.
– Έλατε τότε μωρά μου, γ…… με και οι δυο!
Σε λίγο με ξ…… με κάθε τρόπο, κάνοντας με να χύνω απίστευτα δυνατά και πολλές φορές, με ανταμοιβή να χ….. και οι δυο στο στόμα μου, πλημμυρίζοντας με τα χ….. τους το πρόσωπο και τα β….. μου. Μαζεύοντας τα χ….. τους με τις π……. τους και πίνοντας τα αχόρταγα, τους κάλεσα να το ξανακάνουμε όποτε θέλουν.

youweekly

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ